domdomr 25.10.2018 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Tak wygląda moja podłoga (parkiet drewniany olejowany, z ogrzewaniem podłogowym) po następującej przygodzie 1) Córka upuściła jajko które się wżarło (leżało pod ławką pewnie kilka dni może tydzień 2) Ja niemądrze gdzieś wyczytałem że można drewno czyścić sodą próbowałem to usunąć Efekt jak na zdjęciu odbarwiona podłoga a czarna plama po wżartym jajku pozostała Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.10.2018 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Zeszlifować i zaolejować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.10.2018 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jeśli udałoby Ci się "zdobyć" szlifierkę rolkową to wąską rolką a potem olejem, filcem i nie będzie śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariett 04.11.2018 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Teraz to już tylko szlifierka i olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts