Szymek12 29.10.2018 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witam, jeśli dodałem post w odpowiednim dziale to proszę o przeniesienie.Mój problem polega na znalezieniu kabiny prysznicowej która ma trzy boki ponieważ nie jest ona ulokowana w rogu łazienki tak jak to powinno zostać zrobione, do tej pory była zrobiona tymczasowo z plexy i z aluminiowych kątowników lecz zaczyna przeciekać i chciałbym znaleźć gotowe rozwiązanie ale nie mogę nic takiego znaleźć, miał ktoś styczność z taką kabiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 29.10.2018 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) Wejdź na stronę np.Sanplastu i w konfiguratorze wpisz kabina przyścienna.Są nawet czteroboczne) Edytowane 29 Października 2018 przez Kondensat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 29.10.2018 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 idz do pierwszego z brzegu sklepu z armatura np i maja tam pewnie propozycji od groma, jak nie trojboczna, to takie pólkole. oczywiscie rozwiazanie ktore potrzebujesz jest raczej drozsze niz standardowa kabina przynajmniej tak bylo w dwoch przypadkach ktore znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 19.08.2022 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 (edytowane) Szukam właśnie takiej kabiny przyściennej na wymiar 120x80. Czy przywołana tu firma Sanplast to producent czy importer z Chin? Czy mają dobre produkty? PS. Czy wszystkich tych producentów warto brać pod uwagę czy raczej kogoś należałoby wykluczyć pod względem jakości lub stosunku cena/jakość?SanswissNew TrendyDeante RavakExcellentSanplastNovellini Edytowane 20 Sierpnia 2022 przez Robinson74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirtualnyjan1 23.08.2022 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 ^^ Podpinam się pod powyższe pytanie, również jestem ciekawy bo będę musiał coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts