Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rewolucyjny filtr do wentylacji mechanicznych

nela29

Recommended Posts

Cześć wszystkim,

Dawno mnie tu nie było, ale wracam z ciekawym tematem. Mój mąż jest w fazie produkcji filtrów do instalacji wentylacji mechanicznych które można wpiąć w istniejącą instalację lub zastąpić centralę wentylacyjną. Z racji, iż produkt jest w fazie produkcji bardzo prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety która pozwoli nam na podążenie w kierunku który by sobie życzyli potencjalni użytkownicy :) Wydajność filtra to około 600-700 m3/h.

https://goo.gl/forms/qZRgU9fjZY6OuVdC3

Pozostaję oczywiście do waszej dyspozycji jeśli chodzi o odpowiedzi na pytania ciekawskich :)

Edytowane przez nela29

Ale filtr węglowy nie ma takiej sprawności i funkcji jak ten obecnie opracowywany.

Co ta ankieta ma dać, przeciez kazdy słyszał o smogu i jego szkodliwosci.

Moze wiecej o samym filtrze, skoro to ma byc taka rewolucja. Tyle róznych producentów z naukowym zapleczem nad tym pracuje, a tu blizej nieznany mąz w fazie produkcji wymyslił to jeszcze sie nikomu nie udało.

Aleście złośliwi! Przecież widać po avatarze,że pani ma najwyżej 16 lat ( wiek metaboliczny).

Przecież w ankiecie są tylko pytania - by odpowiedzieć na dręczące "męża w produkcji" kwestie:

- ile policzyć sobie za to cudo,

- jaką kwotą rzucić ile będzie wynosił miesięczny koszt utrzymania cuda,

- jakimi przymiotami zachwalać to cudo.

Pozostałe pytania mają tylko uświadomić jak powinniśmy dbać o to co wciągamy ( do płuc).

Kupiliśmy halę niedaleko sortowni odpadów i rozkminiałem temat dezodoryzacji powietrza. Od strzała znalazłem 3 producentów filtrów bo producentów węgla aktywnego znałem wczesniej. Na czym miała by polegac rewolucja w filtrach Małzonka Twego?