nela29 29.10.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) Cześć wszystkim, Dawno mnie tu nie było, ale wracam z ciekawym tematem. Mój mąż jest w fazie produkcji filtrów do instalacji wentylacji mechanicznych które można wpiąć w istniejącą instalację lub zastąpić centralę wentylacyjną. Z racji, iż produkt jest w fazie produkcji bardzo prosimy o wypełnienie krótkiej ankiety która pozwoli nam na podążenie w kierunku który by sobie życzyli potencjalni użytkownicy Wydajność filtra to około 600-700 m3/h. https://goo.gl/forms/qZRgU9fjZY6OuVdC3 Pozostaję oczywiście do waszej dyspozycji jeśli chodzi o odpowiedzi na pytania ciekawskich Edytowane 29 Października 2018 przez nela29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 29.10.2018 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) Mój mąż jest w fazie produkcji Bardzo zaciekawiło mnie i chciałbym dopytać: Jak to jest mieć męża w fazie produkcji? Edytowane 29 Października 2018 przez marcinbbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela29 29.10.2018 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 No tak, że można w nim wszystko jeszcze zmienić, ulepszyć bądź wymienić na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 29.10.2018 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 To jak już się mąż wyprodukuje niech wpisze w googla "filtr węglowy do growboxa" będzie mógł zobaczyć jak takie coś wygląda i jak przystosować to do rekuperacji bez uzupełniania jakiejś ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nela29 29.10.2018 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ale filtr węglowy nie ma takiej sprawności i funkcji jak ten obecnie opracowywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 29.10.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ale filtr węglowy nie ma takiej sprawności i funkcji jak ten obecnie opracowywany. Co ta ankieta ma dać, przeciez kazdy słyszał o smogu i jego szkodliwosci. Moze wiecej o samym filtrze, skoro to ma byc taka rewolucja. Tyle róznych producentów z naukowym zapleczem nad tym pracuje, a tu blizej nieznany mąz w fazie produkcji wymyslił to jeszcze sie nikomu nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.10.2018 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Zrobiłem ankietę. Na moje to wentylacja mechaniczna powinna załatwić sprawę czystego powietrza anie jakieś cudowne urządzenie ja filtruję do F9.P.SJeśli masz męża w fazie produkcji to może mogę sobie tanio modernizować żonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.10.2018 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Aleście złośliwi! Przecież widać po avatarze,że pani ma najwyżej 16 lat ( wiek metaboliczny).Przecież w ankiecie są tylko pytania - by odpowiedzieć na dręczące "męża w produkcji" kwestie:- ile policzyć sobie za to cudo,- jaką kwotą rzucić ile będzie wynosił miesięczny koszt utrzymania cuda,- jakimi przymiotami zachwalać to cudo.Pozostałe pytania mają tylko uświadomić jak powinniśmy dbać o to co wciągamy ( do płuc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.10.2018 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Kupiliśmy halę niedaleko sortowni odpadów i rozkminiałem temat dezodoryzacji powietrza. Od strzała znalazłem 3 producentów filtrów bo producentów węgla aktywnego znałem wczesniej. Na czym miała by polegac rewolucja w filtrach Małzonka Twego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.10.2018 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Obudowa będzie czerwona - wszak filtr będzie rewolucyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 29.10.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ja już się pogubiłem więc w ramach przypomnienia w fazie produkcji jest filtr, który może zastąpić centralę wentylacyjną, a na koniec dowiadujemy się że filtr jest "opracowywany". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.10.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 bo to tak jak z produkcją pierwszego polskiego samochodu elektrycznego dla ludu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.10.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Ja już się pogubiłem więc w ramach przypomnienia w fazie produkcji jest filtr, który może zastąpić centralę wentylacyjną, a na koniec dowiadujemy się że filtr jest "opracowywany". Filtr jest czerwony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 29.10.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Filtr jest czerwony!!! w kropki bordo... to pewne. I na wszelki wypadek nie kupię go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.10.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Utknąłem na sytuacji zawodowej. Jak ktoś ma firmę i żyje z pracy innych, albo nie pracuje i nie szuka pracy (bo np. zajmuje się budową domu) - to co ma zaznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.10.2018 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 A jest - " żyję z 500+ i mam 4000" ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.10.2018 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Utknąłem na sytuacji zawodowej. Jak ktoś ma firmę i żyje z pracy innych, albo nie pracuje i nie szuka pracy (bo np. zajmuje się budową domu) - to co ma zaznaczyć? "Leniwy Krwiopijca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts