Elfir 07.01.2019 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 mogło przylecieć z jakiegoś pola obok, lezącego odłogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 07.01.2019 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Mogło przyjść bo za płotem pole .Czy to niszczy mi trawnik czy mam jeszcze jakiś domowników?Grudki ziemi to chyba dżdżownice ? Jakoś zwalczyć te białe i te duże robaki? czy same pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2019 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 rolnica robi też dziury w trawniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 08.01.2019 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 To mam dziury takie jak po dżdżownicy. Czym to wytępić? Są jakieś środki na to? Na wiosnę i tak chcę dursbanem oblać wszystko to prze okazji mogę i czymś to oblać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Nicienie do pędraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 08.01.2019 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Doradzi ktoś bo jestem zielony w temacie zieleni Trawnik ogólnie mam tak jak na zdjęciach . Zapłaciłem trochę grosza za to i mam takie ,,kwiatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2019 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Niestety trawnik to element frustrujący - bo wydana kasa i czas nie pokrywają się zawsze z oczekiwanym efektem.Dlatego jak mogę, odradzam trawniki. Zrób wiosną wertykulację. Wyrzuci część larw na wierzch i wówczas zajmą się nimi ptaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 09.01.2019 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Ok dzięki za rady. Chciałem kostką wyłożyć całość ,ale moja połówka się krzywiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2019 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 sa inne rozwiązania. Chociażby rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 12.01.2019 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wiesz co jestem leniwy i ziemia dla mnie służy do chodzenia a nie do klęczenia i rwania. To,że trawę skoszę to i tak uznane zostało w domu jako wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2019 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 tylko trawę kosisz raz na tydzień (do tego wertykulacja, nawożenie, podlewanie + problemy z owadami) A przy dużej połaci traw ozdobnych to po roku jedyna praca to ściąć wszystko na wiosnę i podsypać nawozem. Myślisz, że takie prywatne kilkuhektarowe arboretum Trojanów ktoś dokładnie pieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.01.2019 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Nie no to jest ładne dla oka,ale wiesz ja zawsze chciałem mieć równy prosty trawnik jak boisko. W sumie mam,ale wygląda jak murawa po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 24.03.2019 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Po zimie trawnik w sumie prze orany, grudek w ciul. Dziś wziąłem łopatę i wykopałem dołek a w nim dżdżownice grube i dorodne . Jest ich pełno . Są jakieś sposoby na nie? Ptaki przylatują i szwedzki stół mają,ale słabą działają bo w dalszym ciągu je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2019 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 kret poluje na dżdżownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 25.03.2019 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Ale mi życzysz , to wolę te małe grudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts