Sarprzy130 06.11.2018 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Witam, Piszę tutaj po raz pierwszy i liczę na pomoc. Czeka mnie remont pokoju sypialni dla przyszłego mojego męża, połtorarocznego synka, synka drugiego jeszcze w brzuchu i mnie. Także w pokoju 4x5 musi znaleźć się miejsce na łóżeczko dla dzidziusia, łóżko trochę większe dla starszaka, nasze 160 x200, szafę 150 szeroka i komode. Szafa 150,bo chciałam żeby była na ścianie koło drzwi po lewej stronie patrzac na obrazek więc większa się nie zmieści a po prawej od drzwi jest grzejnik. Proszę o radę z rozmieszczeniem mebelków, bo zupełnie nie wiem jak je dobrze rozplanowac. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje. Sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarprzy130 06.11.2018 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Probowalam dodać zdjęcie jednak nie wyszło pokój ma długość 5 m szerokość 4. Drzwi są na ścianie 4 m dzieląc ją na 1,6m 1,4 (Tu znajduje się grzejnik). Okno jest naprzeciw drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2018 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 wklejanie zdjęć nie wyszło, bo plik nie kończy się na .jpg Wkleiłaś link do strony fotosika a nie bezpośrednio do zdjęcia. prawidłowy link wyglada tak: https://images89.fotosik.pl/69/2b28f8e3d2e0b66a.jpg O proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2018 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2018 Można tak: Maksymalnie wielka szafa (lub dwie po 150 cm), łóżko małżeńskie 160x200, wysoka komoda MALM 80x48 z IKEA, łóżeczko dla starszego niedaleko okna, obok mały stoliczek (np. LACK). Łóżeczko noworodka zaraz przy łóżku rodziców. Za łóżeczkiem przewijak przy kaloryferze, z daleka od okna. Na ścianie z kaloryferem półki lub zamykane wiszące szafki na kosmetyki dla małego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarprzy130 07.11.2018 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 A no tak To teraz będę już wiedzieć Bardzo podoba mi się ta propozycja. Bałam się, że taka duża szafa zaraz na wejściu zmniejszy bardzo pomieszczenie, ale teraz myślę, że w sumie nie byłoby źle zwłaszcza, ze pokój jest "słoneczny" i meble chcemy białe i właśnie nie wiem czy dobrze byłoby szafę z lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2018 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 lustro dałabym na ścianie na lewo od drzwi. Szafa z gładkimi frontami, nie suwana, ale zwykła. Ma przypominać ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarprzy130 08.11.2018 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 A ja właśnie myślałam że lustro powiększy pokój, to już teraz nie wiem co zrobić szafa nie musi być też super ogromna bo mamy drugą dosyć duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2018 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 lustro nie zawsze powiększy pokój, a zrobienie go na wprost łózka może utrudniać zasypianie, bo ma się wrażenie, że ktoś jest w pokoju.Dlatego proponuję lustro z boku, na wprost okna, by odbijało światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts