Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fachowiec w wielu dziedzinach?

Recommended Posts

Kamil Stoch nigdy nie był mistrzem w rzucie młotem, a Robert Lewandowski nie miał znaczących wyników w podnoszeniu ciężarów.

Powiecie że przykład z dupy, ale myślę że obrazuje również postrzeganie fachowców związanych z budowaniem domów.

Posiadam mniejsze bądź większe predyspozycje manualne.

Posiadam wiedzę w określonym temacie.

Posiadam trochę praktyki odnośnie wspomnianych prac wokół domu.

Jednak nie jest to przyczynek abym sam siebie określił mianem fachowca.

Ps:

chociaż moja małżonka od czasu do czasu chwali i uważa że jak najbardziej i że "jestem zwycięzcą!" :)

Edytowane przez bobiczek

Kamil Stoch nigdy nie był mistrzem w rzucie młotem, a Robert Lewandowski nie miał znaczących wyników w podnoszeniu ciężarów.

Powiecie że przykład z dupy, ale myślę że obrazuje również postrzeganie fachowców związanych z budowaniem domów.

Posiadam mniejsze bądź większe predyspozycje manualne.

Posiadam wiedzę w określonym temacie.

Posiadam trochę praktyki odnośnie wspomnianych prac wokół domu.

Jednak nie jest to przyczynek abym sam siebie określił mianem fachowca.

Ps:

chociaż moja małżonka od czasu do czasu chwali i uważa że jak najbardziej i że "jestem zwycięzcą!" :)

Nie oglądałeś MC2. nie będę pisał o fachowcy którego znam i mógłbym polecić każdemu, jest dobrze wykształcony i ma laaaaata doświadczenia. Dlatego wiem, że tacy fachowcy są wśród nas.

Do autora, jeśli polecany to korzystaj z okazji warto znać i radzić się takiej osoby.