majka112 07.11.2018 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Macie może doświadczenia z wykonawcami, którzy są fachowcami jednocześnie w kilku dziedzinach i wykonują dobrze np. instalację elektryczną i hydrauliczną? Czy można zaufać takiemu wykonawcy? Mam taką osobę z polecenia ale mam również obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.11.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Można zaufać takiemu specjaliście/fachowcowi jeśli jest z polecenia - czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.11.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 (edytowane) Kamil Stoch nigdy nie był mistrzem w rzucie młotem, a Robert Lewandowski nie miał znaczących wyników w podnoszeniu ciężarów. Powiecie że przykład z dupy, ale myślę że obrazuje również postrzeganie fachowców związanych z budowaniem domów. Posiadam mniejsze bądź większe predyspozycje manualne. Posiadam wiedzę w określonym temacie. Posiadam trochę praktyki odnośnie wspomnianych prac wokół domu. Jednak nie jest to przyczynek abym sam siebie określił mianem fachowca. Ps: chociaż moja małżonka od czasu do czasu chwali i uważa że jak najbardziej i że "jestem zwycięzcą!" Edytowane 7 Listopada 2018 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.11.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Kamil Stoch nigdy nie był mistrzem w rzucie młotem, a Robert Lewandowski nie miał znaczących wyników w podnoszeniu ciężarów. Powiecie że przykład z dupy, ale myślę że obrazuje również postrzeganie fachowców związanych z budowaniem domów. Posiadam mniejsze bądź większe predyspozycje manualne. Posiadam wiedzę w określonym temacie. Posiadam trochę praktyki odnośnie wspomnianych prac wokół domu. Jednak nie jest to przyczynek abym sam siebie określił mianem fachowca. Ps: chociaż moja małżonka od czasu do czasu chwali i uważa że jak najbardziej i że "jestem zwycięzcą!" Nie oglądałeś MC2. nie będę pisał o fachowcy którego znam i mógłbym polecić każdemu, jest dobrze wykształcony i ma laaaaata doświadczenia. Dlatego wiem, że tacy fachowcy są wśród nas. Do autora, jeśli polecany to korzystaj z okazji warto znać i radzić się takiej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 07.11.2018 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Dziękuję za pomoc. W takim razie fakt,że z polecenia przeważy nad obawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Kamil Stoch nigdy nie był mistrzem w rzucie młotem) Ale istnieją triatloniści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.11.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 murarz,tynkarz, akrobata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2018 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 kielniarz, bard, poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 08.11.2018 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Akurat elektryki i hydrauliki można się szybko nauczyć Szczególnie elektryki. Najlepiej z YouTuba. Wystarczy pobieżna lektura https://ise.pl/forum/nie-jestem-elektrykiem aby wszystko stało się jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts