flufy 11.11.2018 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Szukam opinii w internecie nt ww farby ale nie mogę znaleźć. Ma ktoś powyższe i mógłby się podzielić? Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2018 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Mrówka nie produkuje farb, to tylko konfekcja, opakowanie. Sprawdź jaka firma jest rzeczywistym producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoodka2 13.11.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Dokładnie, miałam napisać to samo co Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flufy 15.11.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 (edytowane) znalazłem informację że producentem farby jest ta firma: http://www.ppg-polifarb.pl ale nic mi to nie mówi, poza tym że produkuje też farby Dekoral Edytowane 15 Listopada 2018 przez flufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.11.2018 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Teraz przynajmniej możesz poczytać o ogólnej jakości wyrobów z tej fabryki. Rzecz jasna towar konfekcjonowany dla Mrówki nie musi mieć jakości konfekcjonowanego pod oficjalną marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 26.11.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Ja napiszę inaczej - jeśli potrzebujesz akrylowej - np. do grzejnika, drewna, albo nawet do metalu to sprawdzi się (wg. mnie) Śnieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts