Sylw. 16.11.2018 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Hejczy ktoś z Forumowiczów jest posiadaczem mebli z firmy Lena Łubowo koło Gniezna? Jeśli tak to proszę o podzielenie się wszelakimi spostrzeżeniami, opiniami co do cen, funkcjonalności, wygody, trwałości kontaktu z producentem itp.Niestety do salonu mam za daleko, a wiadomo, że sprzedawca będzie zachwalał, a mi zależy na opinii użytkownika a nie sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 18.11.2018 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Nikt, nic? Czyżby wszyscy z Wielkopolski mają meble innych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 ja tak, chociaż mieszkam 40 km od Łubowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 18.11.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Ja również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 19.11.2018 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 (edytowane) TO może inaczej: dlaczego Elfir, cuuube nie macie tych mebli z Lubowa (poza tym, że się nie podobały)? Nic nie wiem o tych meblach z Łubowa: nawet cen a internecie nie ma..... Może są drogie? ( no ja wiem drogo-rzecz względna...)? Może znajomi mają? Edytowane 21 Listopada 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2018 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Właśnie dlatego, że nie mieli wzorów w moim guście. Ale mój tapicer, który robił łózko, i którego dopytywałam o to, czym kierować się przy wyborze kanapy, zachęcał do odwiedzenia tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 21.11.2018 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Dziękuje, Elfir, a podał jakieś argumenty przemawiające , za tym, że warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2018 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Twierdził, że zna ich jakość i nie nie miał zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 21.11.2018 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Hmm to już coś.Dziękuję.Dobrze by było gdyby jeszcze posiadacze coś napisali od siebie na temat tych mebli.A możesz mi napisać na priva do jakich producentów mebli miał zastrzeżenia ( jeśli coś na ten temat się wypowiedział)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2018 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Nie. Ja przyszłam obejrzeć wzornik tkaniny, bo zamawiałam mebel z neta. I przy okazji nawiązała się rozmowa na co zwracać uwagę przy szukaniu. Bo odradzał mi zakupy bez sprawdzania jak się siedzi (ale go nie posłuchałam, bo musiałabym szukać po Poznaniu, który sklep ma wybrany przeze mnie model) i podał adresy, gdzie warto pojechać obejrzeć asortyment. Łubowo pamiętam, że wymienił.Nie rozmawialiśmy o producentach, których nie poleca. ****Powiedział, że gęstość pianki musi być powyżej 35 kg/m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 22.11.2018 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Z tym siedzeniem to racja. Ja też muszę usiąść, zdarzają się modele, że jak usiądę to nogi mi dyndają nad podłoga jak małemu dziecku..... Czyli bez wypróbowania ani rusz. Tak jak materacem na łóżko. A to kolejny czynnik utrudniający zakup, bo wybór przy moich zapotrzebowaniach prawie żaden, a Łubowo robi an wymiar. Tylko nie znam cen ( bo jak dla mnie za drogo to nie ma sensu wybierać się w podróż) no i tak bym musiała się tam udać by "wymacać" towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts