maciok 21.11.2018 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Witajcie! jestem Maciej i jestem tu nowy Niedawno zostałem właścicielem małego domku, który odbiorę w stanie deweloperskim. I w tym momencie mam możliwość poukładania instalacji sanitarnej tak jak sobie zażyczę. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w zaaranżowaniu takiej oto łazienki - mam nadzieję ze załącznik się załaduje zależy mi na wannie około 170x75cm, oraz na 2 umywalkach oraz na zabudowie pralki i suszarki jedna na drugiej. mam nadzieję, że doradzicie mi troszkę. pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.11.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) masz tam 170 cm. Jak dojdą tynki to wannę trzeba byłoby wkuwać, gdyby miała stanąć na szerokość pomieszczenia (co byłoby rozsądne). Edytowane 21 Listopada 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciok 21.11.2018 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Dzięki za szybka reakcje, na luźno tez myślałem o takiej koncepcji jedynie to czy tych umywalek nie dać po stronie okna? Czy tam lepiej jakiś płytki regal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 21.11.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Dzięki za szybka reakcje, na luźno tez myślałem o takiej koncepcji jedynie to czy tych umywalek nie dać po stronie okna? Czy tam lepiej jakiś płytki regal? Będziesz miał cały czas zachlapane okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciok 21.11.2018 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Będziesz miał cały czas zachlapane okno. Ten argument mnie przekonuje Czy w programie Sketch up zwizualizuje sobie taka łazienkę? Przejrzałem forum i gdzieś mi wpadła taka nazwa programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciok 04.12.2018 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Czy w programie Sketch up zwizualizuje sobie taka łazienkę? Przejrzałem forum i gdzieś mi wpadła taka nazwa programu. ponawiam pytanko co do wykonania wizualizacji bo chciałbym zaprezentować taki układ żonie... A czy coś byście zmienili jeżeli miałbym możliwość rezygnacji z pralki w tej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2018 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Może umywalki na ścianie gdzie jest wc? I sedes tam gdzie umywalki, oddzielony od wanny niewysoką ścianką z kwietnikiem. cos jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.12.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 masz tam 170 cm. Jak dojdą tynki to wannę trzeba byłoby wkuwać, gdyby miała stanąć na szerokość pomieszczenia (co byłoby rozsądne). chyba, że ściany równe, pod wykończenie od razu (np. płytki), rezygnujemy z tynku, wtedy 170cm wanny wchodzi między sciany, płytka 1-1,5cm staje na wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciok 05.12.2018 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 chyba, że ściany równe, pod wykończenie od razu (np. płytki), rezygnujemy z tynku, wtedy 170cm wanny wchodzi między sciany, płytka 1-1,5cm staje na wannie tynk musi być Zakładam, że podkuje, a płytki i tak postawie na wannie - chyba że tynku dowalą tyle że wanna będzie głupio wyglądać tak mocno wpuszczona w ścianę. Co do kwietnika to nie ma szans. Zdecydowanie super to wygląda, ale o kwiatki trzeba dbać, a ani ja ani moja kobieta nie mamy do tego reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.12.2018 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 To ścianka + swiece. Chodzi o to, by leżąc w wannie, nie mieć głowy przy muszli sedesowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.12.2018 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 A taki układ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts