Piosza 03.12.2018 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Cześć, Mam dość sporą kolekcję płyt CD, brakuje mi jednak odpowiedniego miejsca. Czy możecie polecić jakąś półkę lub stojaki na płyty, coś praktycznego, gdzie łatwo będzie można utrzymać porządek, a i wybieranie albumów będzie wygodne i przejrzyste Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 tak - skopiowanie wszystkiego na serwery w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.12.2018 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Jest tego w necie tysiące. Plastikowe, drewniane, metalowe, ładne, brzydkie, czarne, szare i różowe, stojące, wiszące i koślawe. Jakiego szukasz? Bo nie wiem od czego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2018 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Obawiam się, że za chwile wrzuci linka do konkretnego modelu, który chce zareklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts