Genia17 04.12.2018 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Witam. Pomóżcie bo nie wiem co mam zrobić. Miałem niedawno remont łazienki w bloku na 3 ostatnim pietrze i zasysa mi całą wodę z syfonow raz z umywalki raz z brodzika a sytuacja dzieje się jak ja splucze w toalecie wodę albo też sąsiedzi z dołu bądź samoistnie się tak dzieje. Już byli ze spółdzielni bo myśleli że wyziewnik na dach jest zatkany nawet dwa razy go przetykali i nadal nic. Chcę jeszcze spróbować zrobić takie nie ki z rury żeby więcej wody było i może nie zaciągnięte lecz pod brodzikiem będzie kłopot. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 04.12.2018 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Witam. Pomóżcie bo nie wiem co mam zrobić. Miałem niedawno remont łazienki w bloku na 3 ostatnim pietrze i zasysa mi całą wodę z syfonow raz z umywalki raz z brodzika a sytuacja dzieje się jak ja splucze w toalecie wodę albo też sąsiedzi z dołu bądź samoistnie się tak dzieje. Już byli ze spółdzielni bo myśleli że wyziewnik na dach jest zatkany nawet dwa razy go przetykali i nadal nic. Chcę jeszcze spróbować zrobić takie nie ki z rury żeby więcej wody było i może nie zaciągnięte lecz pod brodzikiem będzie kłopot. Proszę o pomoc! Co obejmował remont? Czy ruszane były w jakiś spsosób piony? Czy piony i ich wentuylacja mają prawidłową średnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.12.2018 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Może usuneli z narożnika łazienki jakąs nieesteticzną grubą rure? Teraz jest esteticznie, smród w prezencie. Zmeniałeś położenie muszli lub umywalek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts