hitfloor 05.12.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Hejka. Zbliżają się 18naste urodziny mojej siostry i szukam dla niej jakiegoś pięknego prezentu. Młoda bardzo lubi biżuterię i wpadłem na pomysł żeby jej coś ładnego zamówić. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.12.2018 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Ciekaw jestem co w końcu wybierzesz i z jakiej strony internetowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.12.2018 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Hejka. Zbliżają się 18naste urodziny mojej siostry i szukam dla niej jakiegoś pięknego prezentu. Młoda bardzo lubi biżuterię i wpadłem na pomysł żeby jej coś ładnego zamówić. Co o tym myślicie? W telewizoriach wszelakich leci mnóstwo reklam. Nie jestem pewien czy różańce prezentowane na TvTrwam to najnowsze trendy. Musisz sam ocenić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.12.2018 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 forum budowlane. Proponuje wkrętarkę. W wersji wypaśnej z udarem. Wszak to 18nastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 13.12.2018 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Hejka. Zbliżają się 18naste urodziny mojej siostry i szukam dla niej jakiegoś pięknego prezentu. Młoda bardzo lubi biżuterię i wpadłem na pomysł żeby jej coś ładnego zamówić. Co o tym myślicie? Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KewinIuK 05.01.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Oj pamiętam te czasy kiedy chodziło się na 18nastki. Szkoda, że już to nie wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubiksoN 18.01.2019 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Ja bym na pewno poszukał czegoś ładnego z biżuterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts