Redakcja 10.12.2018 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Powinna już się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 10.12.2018 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Proszę sprawdzić teraz, powinna się pojawić teraz już jest, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.12.2018 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 "Twój profil" "ustawienia" po prawej stronie na górze (w jednej linii z Wiadomości, Twój profil , Twoje posty , Ustawienia) a następnie po lewej "zaawansowane ustawienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 14.12.2018 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) .. trochę mnie tu nie było... punktacja? ..a tu nie chodziło od zawsze o dzielenie się wiedzą?doświadczeniami? 10 punktów reputacji na start zaraz starcę ze klnięcie ale... dostanę 10 punktów od "znajomkuff" za odwagę i heroizm bez jaj... pozdro NETbet Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Tomaszs131 Język 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.12.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Powinna już się pojawić Pojawiło się, dziekuję. Przełączyłem na OFF, tak jak deklarowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.12.2018 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Pojawiło się, dziekuję. Przełączyłem na OFF, tak jak deklarowałem. Bertha,akurat znaczy to kto "jest z lepszego sortu" czyli myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 16.12.2018 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 .. trochę mnie tu nie było... punktacja? ..a tu nie chodziło od zawsze o dzielenie się wiedzą?doświadczeniami? 10 punktów reputacji na start zaraz starcę ze klnięcie ale... dostanę 10 punktów od "znajomkuff" za odwagę i heroizm bez jaj... pozdro NETbet Zajrzałeś. dawno Cię tu nie było. Ten ranking to i dla mnie jest niepotrzebnym wymysłem, by nie napisać ostrzej, ale my najwyżej możemy podziękować za obecność. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.12.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Pytanie do Redakcji: Jak działa system reputacji na Forum ?Sprawdza się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.12.2018 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Powoli się rozkręca, choć myślałem, że będzie chętniej wykorzystywany. Raczej konieczna będzie korekta progów punktowych, bo możemy nie dożyć chwili, w której ktoś zdobędzie 10000 punktów potrzebnych na ostatni poziom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.12.2018 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Jest może pomysł jakiego nagradzania tych najbardziej pomocnych? jakiś kubeczek tudzież najnowszy miesięcznik w prezencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 21.12.2018 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Powoli się rozkręca, choć myślałem, że będzie chętniej wykorzystywany. Raczej konieczna będzie korekta progów punktowych, bo możemy nie dożyć chwili, w której ktoś zdobędzie 10000 punktów potrzebnych na ostatni poziom Może jakieś info masowe co jakiś czas o nowinkach na forum , lub pokolorowanie/uwidocznienie napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 21.12.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Powoli się rozkręca, choć myślałem, że będzie chętniej wykorzystywany. Raczej konieczna będzie korekta progów punktowych, bo możemy nie dożyć chwili, w której ktoś zdobędzie 10000 punktów potrzebnych na ostatni poziom Podziękowanie za jakąś wartościową poradę powinno być naturalnym odruchem - tak samo robimy przecież w "realu". Dotychczas za każdą poradę dziękowałem autorowi osobnym postem - teraz mogę skorzystać z nowej opcji (wzorem innych, profesjonalnych forum) i już kilkakrotnie jej użyłem. Na pewno jest to dużo lepsze niż ranking i tytuły nadawane na podstawie ilości postów, gdzie w przypadkach wielu userów ilość ta jest odwrotnie proporcjonalna do jakości (przydatności) postów. Może przydałby się jakiś masowy mailing informujący o tej nowej funkcjonalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.12.2018 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Zapomniałem o jednej ważnej sprawie. Przycisk "podziękuj" nie został wprowadzony na wersji mobilnej Forum. Czekam na naprawę tego błędu i powinno to podwoić liczbę podziękowań. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.12.2018 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Zapomniałem o jednej ważnej sprawie. Przycisk "podziękuj" nie został wprowadzony na wersji mobilnej Forum. Czekam na naprawę tego błędu i powinno to podwoić liczbę podziękowań. Chyba nie ma zwyczaju "podziękuj" na tym Forum. Strona Forum na komórce zawsze pojawia mi się w wersji na komputer. Nie chce się przestawić na wersję mobilną. Jest na to jakiś prosty sposób? Inny e-adres ? Edytowane 21 Grudnia 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 21.12.2018 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Ile ktoś ma tych "podziękuj", gdzie znajdę licznik? W sumie to mało potrzebne dla starszych stażem, ale dla nowych może być pomocne, zajrzy i zaufa. Lub nie. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 22.12.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) W sumie to mało potrzebne dla starszych stażem, ale dla nowych może być pomocne, zajrzy i zaufa. Lub nie. A starsi stażem to fachowcy w każdej dziedzinie i data rejestracji i ilość postów ma to wskazywać ??... śmieszne trochę ...już nie raz czytałem jak ktoś z ilością postów 10 daje konkretne rozwiązania przy których nie jeden " stary wyjadacz" powinien ściągnąć czapkę.... nie wiem jak ma wyglądać takie plusowanie pomocnych postów ( pomocnych forumowiczów) bo moim zdaniem każdy taki plus powinien zawierać od kogo dostał i za który post ( nr postu) inaczej takie plusowanie może być wzajemnym nabijaniem numerków ( forumowego kumoterstwa ) i oczywiście powinno być do wglądu dla każdego , nawet nie zarejestrowanego czytelnika .. inaczej to bez sensu Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Tomaszs131 Korekta formuły cytowanego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.12.2018 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 A ja własnie dałem plusa Redakcji. Taki jakiś bidny z tą jedną zielonką. Zachęcam innych. Tak bezinteresownie, świątecznie. Mamy tylko jedną Redakcję. Dbajmy o nią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.12.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 A ja własnie dałem plusa Redakcji. Taki jakiś bidny z tą jedną zielonką. Zachęcam innych. Tak bezinteresownie, świątecznie. Mamy tylko jedną Redakcję. Dbajmy o nią. Dołączyłem się do świątecznej akcji Redakcja na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.12.2018 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Dołączyłem się do świątecznej akcji Redakcja na + Nie wiem jak ty ale ja to chcę się po prostu podlizać. Może dadzą mi moderować tematy polityczne. Spełniłbym życiowe marzenie. Kurcze, siedzę w robocie, z braku chętnych na przedświąteczny dyżur. Kota można dostać. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.12.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak ty ale ja to chcę się po prostu podlizać. Może dadzą mi moderować tematy polityczne. Spełniłbym życiowe marzenie. Kurcze, siedzę w robocie, z braku chętnych na przedświąteczny dyżur. Kota można dostać. Taki świąteczny prezent dla Redakcji. Dużo dla nas robi Edytowane 22 Grudnia 2018 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts