kroyena 13.10.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Wytypujcie po jednej Radzie Mutatora, której nie spełniliście, bądź nie spełnicie na podstawie DEKALOGU DOSTĘPNOŚCI MURATORA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Zaznaczyłem te 6 m-cy.Ale powinienem jeszcze ze dwie inne opcje.Poza tym nieporozumieniem jest pisanie(oczywiście przez Muratora) o wielkości dostosowanej do potrzeb.Tu potrzeba wróżki.Może będę miał jeszcze czworo dzieci ,może za kilka lat będę pracował w domu,potrzebna będzie pracownia,może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 13.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 O rany, ja to jestem gościówa. Wszystko spełniłam i nie mam co zaznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 skreśliłam 6.Możliwe technicznie,ale do stanu surowego zamkniętego.Wykończeniówka będzie pracochłonna.Poza tym ze 3 punkty tak pół na pół,bo np. zalecaną powierzchnię przekraczam niemało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 13.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja zaznaczyłem 6 m-cy. (w rzeczywistości 5 razy dłużej) A może powinienem zaznaczyć wielkość - na chwilę obecną jest nas dwoje. A co do kosztów utrzymania to jeszcze do końca nie wiem, bo wprowadzam się za miesięc - ale w założeniach ma być oszczędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 U mnie prawie wszystko zgodne, z jednym wyjątkiem: zamiast 6 miesięcy będzie 10 lat... (no i trochę jest większy od tych propagowanych przez ,,M" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 14.10.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 te 6 m-cy to chyba dla bardziej zasobniejszych niz ja obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Na razie bezsprzecznie prowadzi 6 miesięcy. No i proszę jaka perfidia, zamiast dbać o prenumeratorów, rady w stylu zbuduj dom w 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja też zaznaczyłam 6 m-cy. Dołozyłabym też działkę, bo chociaż nienajwiększa, to tania to ona nie była Ale w dobrym miejscu za to Myślałam, owszem o budowie w 1 rok - ale chyba się z tego wyleczyliśmy. W przyszłym roku chcemy zrobić "co brudne", w następnym - doszlifować i się z przyjemnościa wprowadzić. Jak im wyszło te 6 m-cy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 14.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zaznaczyłam 6 m-cy, ale nie wiem czy jest ktoś, kto się zmieścił w takim czasie. Chyba, że wybudował "kanadyjczyka". My od wbicia pierwszej łopaty, wprowadziliśmy się po 8 miesiącach. Uważam, ze to i tak b. szybko, może nawet za szybko, wilgoć, nie wszystko skończone na tip top itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 14.10.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 6-mcy, to stanowczo za krótko zeby zachowac tzw. przerwy technologiczne i nie wykańczać na łapu-capu, no i kaska, kaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 6-mcy, to stanowczo za krótko zeby zachowac tzw. przerwy technologiczne. Tez jestem tego zdania. Nasz dom dwa razy zimowal nim sie do niego wprowadzilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.10.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 A gdzie można poczytać ten dekalog online? Też zaznaczyłem 6 miesięcy chociaż mogłem już mieszkać po tym czasie. A innych nie zaznaczyłem bo nie znam ich genezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 14.10.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 w planie wszystkie pkty oprócz 6 m-cy, bo nie planuję prefabrykatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 A to taki duży margines dolny na stronie 44 nr 10/2004. Niestety google nic nie wskazują, znaczy Dekalog Dom Dostępny odszukały, jako link, ale strona niedostępna. Może coś Redakcja zaradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 15.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja też tak szybko nie dam rady! Poza tym kompletnie inaczej niż Murator rozumiem "prostotę" i "ładność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.10.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Poza tym kompletnie inaczej niż Murator rozumiem "prostotę" i "ładność" ... i funkcjonalnosc i dostosowanie do potrzeb... ja tez... ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.10.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dom w 6 miesięcy ?!? Mówią , że co nagle, to po diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.10.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 6 miesięcy to głupota ciekawe skąd M to wymyślił. Chyba że zaczynają propagować tekturowe szkieletowce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.10.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 mój dom nie spełnia normy: "tani w eksploatacji" i jeszcze długo nie będzie spełniał (więcej niż 6 miesięcy ) a o co chodzi z tym "przyjazny dla środowiska"? (czy np. na dachu nie mam azbestu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts