Marta T. 13.12.2018 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Witam Potrzebuję pomocy w aranżacji salonu z aneksem. Pokój ma nietypowy kształt trapezu, a dodatkowo na prawie całej długości jednej ze ścian jest okno tarasowe (także drugie okno w pomieszczeniu jest od podłogi do sufitu). Pokój jest dobrze oświetlony (taras od strony południowej). Chciałabym uzyskać jak najbardziej funkcjonalną kuchnie oraz przytulny salon, niestety mam problem z ustawieniem kanapy i telewizora. Zależy mi na rozkładanym narożniku i 120 cm stole (z możliwością rozłożenia). Myślałam także o wstawieniu szafy/komody, gdzie mogłabym przechowywać część rzeczy salonowo-kuchennych (na projekcie kuchnia wydaje się za mała) oraz wyspy aby zwiększyć powierzchnię blatów roboczych lub wstawieniu do kuchni dodatkowych szafek. Niestety do tej pory nie udało mi się znaleźć żadnego dobrego rozwiązanie:( Z góry dziękuję za każdą pomoc. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Marta T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 13.12.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Wrzuć plan z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2018 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 plik musi kończyć się rozszerzeniem .jpg (lub analogicznym, graficznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta T. 14.12.2018 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Miałam właśnie wczoraj problemy z załadunkiem zdjęcia, dzięki za pomoc Elfir:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.12.2018 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 okno przy kuchni jest niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta T. 14.12.2018 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Nie, jest to okno balkonowe, prawdopodobnie łamane na pół z możliwości otworzenia tylko górnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.12.2018 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.12.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Pośrodku ścianka na której wisi TV a z drugiej strony jest szafa kuchenna i siedzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts