michal654005 15.12.2018 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Witam, z góry chciałbym zaznaczyć, że jestem zielony w tych sprawach i nawet nie wiem, czy dalem to do dobrego tematu. Otóż chciałbym zrobić imprezę, lecz pomeiszczenie w którym chciałbym ją zrobić zimą jest strasznie zimne. W jednej ścianie jest 15 dziur w wielkości dłoni, z okien też idzie zimno, pomieszczenie te ma jeszcze stare drzwi, które się całkiem nie zamykają i wiadomo, dlaczego takie zimno. Jedynie co mam to przenośny grzejnik, ale raczej to nie pomogło by za bardzo. Jest jakiś sposób, by przynajmniej trochę ocieplić wnętrze? Chciałbym zaznaczyć, ze nie dysponuję dużym budżetem. Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 15.12.2018 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Oprócz zatkania dziur nic nie zrobisz. Szmaty albo pianka z pistoletu. Najtańsze będzie grzanie na maksa po prostu. Pożycz od znajomych jakieś farelki i jazda. Ludzie na imprezie dużo ciepła wydzielają. Grzanie prądem na maksa będzie kosztowało tyle, co flaszka wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.12.2018 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 O ile kabel w ścianie wytrzyma i przewody od sztycy do słupa nie zrobią się czerwone:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 15.12.2018 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Lepiej zrób tą imprezę gdzie indziej ... Bo kable na wierzchu + impreza zakrapiana ....może być gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 15.12.2018 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Uważaj na palne materiały bo pożary w czasie imprez niekiedy się zdażają ... W 2009 r w Permie wybuch największy pożar w takcie nocnej klubowej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts