Darek9902 16.12.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Witam Serdecznie, dziękuję za możliwość korzystania z forum. Chciałbym się dowiedzieć od Was czy mogę tak jak na wykonanym przeze mnie rysunku stawiać bramę dwuskrzydłową. Chodzi dokładnie o to że słupek na którym miało by być zamontowane jedno ze skrzydeł znajdował by się dosyć blisko drzewa bo tylko 130 cm i czy w przyszłości istnieje ryzyko wysadzenia tegoż słupka przez korzenie drzewa, czy raczej jeżeli jest w takiej odległości i na dodatek przez całą długość pójdzie fundament to nie mam się czym przejmować? Niestety nie mam możliwości zamontowania bramy w innym miejscu ,a z drugiej strony szkoda wycinać takie zdrowe drzewo. Z góry dziękuję i oczekuję na odpowiedzi- Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.12.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Modrzew jest ładny - w lesie. Miałem takiego 4m od narożnika budynku. :bye: Pytasz czy: czy w przyszłości istnieje ryzyko wysadzenia tegoż słupka przez korzenie drzewa... Moim skromnym zdaniem ryzyka nie ma, jest pewność To tylko kwestia czasu, jeszcze przed twoją emerytura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts