czarne oczy 24.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a jak pada to w domu, na rozkładanej metalowej suszarce-ustawiam ją przed kominkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja mam suszarnię w kotłowni, ogrzewanej - fajne rozwiązanie w zimie, ale latem kiepsko tam schnie, bo to jest w piwnicy. Ale najlepiej i tak schnie jak powieszę na poręczy schodów u góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja susze na tarasie pod dachem, a jak mokro to przed kominkiem Schnie rewelacyjnie, az sie z prania dymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja bardzo upierałam się na pralnio-suszarnię koło łazienki. Chciałam uniknąć biegania z suszarkami po całym domu. Denerwuje mnie pranie rozstawiane po calym domu, a tak mają moi rodzice. Wielki dom, a nie ma gdzie suszyć. Na lato mam suszarkę ogrodową w kształcie parasola firmy Leifheit. Rewelacyjna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 25.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 dlatego jednym z kryteriów wyboru naszego projektu było pomieszczenie, które zapewni bezkolizyjny ciąg technologiczny rozbieranie-pranie-suszenie-prasowanie-magazynowanie-ubieranie. Nasze Słoneczko jest pod tym względem prawie idealne. Pomieszczenie za łazienką będzie pełniło właśnie funkcję pralnii, suszarni i prasowalni. http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/rz/rzut%20poddasza_92__w230h230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja nie przemyslalam nieststy sprawy suszarni i jej nie mam i strasznie klne, bo nie zawsze da sie na polu suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts