momon 23.12.2018 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Witam, od razu zaznaczam, że to mój "pierwszy raz" z montowaniem komina do kozy. Kupiłłem takie cudo: https://www.castorama.pl/produkty/instalacja/instalacje-kominkowe/wklady-i-piece-kominkowe/piece/piec-zeliwno-stalowy-nordflam-nora-eko-zeliwny-8-kw.html do tego potrzebne rury. Na wstępie wszystko połączyłem, rozpaliłem i zaczęła mi spływać jakaś śmierdząca ciecz z połączeń rur, wiem już że źle je zamontowałem. Z odwróceniem nie będzie problemu, jednak nie wiem jak połączyć rurę z samą kozą. Koza ma otwór o średnicy węższej rury i za cholera nie wejdzie do środka, szerszą stroną wchodzi bez problemu, ale ma wtedy mega luzy no i cały system jest odwrotnie połączony i ścieka woda. Czy mi brakuje jakieś części? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 23.12.2018 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 A czym w tym cudzie palisz skoro woda się leje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momon 23.12.2018 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Drewnem kolego, raczej to nie woda, takia czarna śmierdząca ciecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts