m123ek 23.12.2018 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Witam, mam problem z zaprojektowaniem głównej ściany w salonie, nie chcę przedobrzyć, a ma być minimalistycznie. Założenia są takie: 1.Panele takie jak na zdjęciu w całym pomieszczeniu 2.Kuchnia biały mat z blatem drewnianym podobnym do paneli 3.Schody, których jeszcze nie ma (klatka schodowa tam gdzie jest drabina na zdjeciu) białe podstopnie, stopnie drewno podobne do paneli. 4.Ściany odcień białego(czar alabastru dulux), sufi biały 5.Stół przy kuchni drewniany, krzesła obite szarą tkaniną, białe nóżki. 6,Ogólnie ma być minimalistycznie, biel, drewno ,beton/kamień. 7. nie mam jeszcze wybranej szafki pod tv, ale coś z drewnem (tv będzie wisiał) Początkowy plan był, żeby całą ścianę zrobić w betonie architektonicznym lub czymś podobnym(albo część ściany, a centralnie tv), później, główną ścianę pomalować jak resztę na biało, a klatkę schodową wyłożyć betonem, myślałem też, żeby wyróżnić komin od frontu jakoś(może drewnem), ale teraz już sam nie wiem (kominka narazie nie planuje robić), dlatego piszę z prośbą o poradę bo nie chcę przesadzić. Zdjęcia dodaję oraz wizualizację dewelopera. Dzięki za pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2018 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 pomaluj na ciemnoszaro i daj szafkę tv w kolorze szafek kuchni z drewnianym blatem. Telewizor wtopi się w kolor ściany i nie będzie rzucał się w oczy, jako główna dekoracja pokoju. Za to ciekawie możesz w przyszłości podkreślić kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts