perm 02.01.2019 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 ...Ty w ogóle nie odnosisz się do tego co piszę, bo, podobnie jak to było w wątku o polityce zależy ci na kłótniach. Odnieś się do tych trzech zasad, które opisałem. Wiem czemu ci nie odpowiadają. Nie będziesz mógł się kłócić. To tylko o to chodzi. Pisałem, że nie będę zwracał uwagi na preferencje polityczne. Jakoś to do ciebie nie dociera. Ja nie rzucam słów na wiatr. Słowo, to słowo. To, że ci taka formuła wątku politycznego nie odpowiada już wiemy. Ja na kłótnie nie pozwolę. Tu z tobą rozmawiam, ale w wątku politycznym, z racji tego, że piszesz o innym forumowiczu cała ta rozmowa poleciałaby do kosza. Łącznie z moimi postami. Bez żadnego tłumaczenia. Nie oceniamy innych forumowiczów. Rozumiesz, co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 6591 02.01.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ty w ogóle nie odnosisz się do tego co piszę, bo, podobnie jak to było w wątku o polityce zależy ci na kłótniach. Ty nie rozumiesz co ja piszę, niestety. Odnieś się do tych trzech zasad, które opisałem. Wiem czemu ci nie odpowiadają. Nie będziesz mógł się kłócić. To tylko o to chodzi. Pisałem, że nie będę zwracał uwagi na preferencje polityczne. Jakoś to do ciebie nie dociera. Ja nie rzucam słów na wiatr. Słowo, to słowo. To, że ci taka formuła wątku politycznego nie odpowiada już wiemy. Ja na kłótnie nie pozwolę. Tych zasad, pomimo że są szczytne, nie będzie komu pilnować. Ja to piszę ale to do Ciebie nie dociera. Wg Ciebie metodą na brak kłótni będzie wykasowanie wszystkich którzy się z Tobą, moderatorem, nie zgadzają. Właśnie o tym tu cały czas piszesz. Ja się z Tobą nie zgadzam a Ty masz tylko jedną odpowiedź. Skasowanie moich wpisów. No ja wiem, Ty nie rzucasz słow na wiatr. "czerwony", "komunista", "bolszewik" to są Twoje słowa które rzusałeś na lewo i prawo, w kierunku tych z którymi się nie zgadzasz, z wielką swobodą. Słowo to słowo. Na kłótnie nie pozwolisz kasując wpisy wszystkich którzy się z Tobą nie zgadzają. Tu z tobą rozmawiam, ale w wątku politycznym, z racji tego, że piszesz o innym forumowiczu cała ta rozmowa poleciałaby do kosza. Łącznie z moimi postami. Bez żadnego tłumaczenia. Nie oceniamy innych forumowiczów. Rozumiesz, co to znaczy? Rozumiem. Będzie równo, będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Tak przy okazji. Widzicie jak wygląda rozwalanie rozmowy. To samo było w wątku politycznym. Chodzi o to, by takiej rozmowy nie było w ogóle. Po co ma być rozmowa o polityce? jeszcze będzie można przeczytać tam coś obnażającego prawdę? Dlatego wszyscy jak jeden, udzielający się tam zwolennicy Kaczyńskiego są za likwidacją tego wątku. Dziwne nie? Nie chcą miejsca, gdzie mogliby pisać o osiągnięciach rządu? Dlatego też wątek powinien pozostać. Jeszcze raz apeluję do Redakcji. Nie dajcie trollom niszczyć forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Jeszcze raz, Redakcjo. Nie dajcie trollom niszczyć forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.01.2019 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Niestey ja zupełnie inaczej pamiętam to co się działo w tych wykasowanych tematach. Myślę że Redakcja dobrze wie co tam się działo i żadne Twoje zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni. Dlatego podjęli decyzję o ich skasowaniu. Kłamanie na mój temat nie zmieni wiedzy o tym co się tam działo. Każdy ma swoje na sumieniu - i tyle. Tak perm jak i Ty. Twoje wyczyny w tym czy poprzednim wcieleniu też są pamiętane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 02.01.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Wasze głosy były w tych 4, więc nadal 4. W poście zamykającym wątek umieściłem link do tego tematu, a ogłoszenie o zmianach wisi na górze forum Mój głos jest piąty. 5-ty. Od dawna niektórzy forumowicze pozwalali sobie na zbyt wiele w wątkach politycznych, dlatego wielu którzy byliby chętni do normalnej dyskusji, odpuściło sobie pisanie, po przeczytaniu kilku stron. Nie temat był problemem, a poziom i agresja w dyskusji, dyscyplina to problem forumowiczów a nie tematu. Wcześniejsze banowanie bez litości pomogłoby temat utrzymać na przyzwoitym poziomie, jak żółte kartki na boisku piłki nożnej. Droga @Redakcjo, odrocz tą decyzję na miesiąc, daj pod kuratelę @permowi i okaże się, czy da się, czy jednak nie:). Tak przy okazji. Widzicie jak wygląda rozwalanie rozmowy. To samo było w wątku politycznym. Chodzi o to, by takiej rozmowy nie było w ogóle. Po co ma być rozmowa o polityce? jeszcze będzie można przeczytać tam coś obnażającego prawdę? Dlatego wszyscy jak jeden, udzielający się tam zwolennicy Kaczyńskiego są za likwidacją tego wątku. Dziwne nie? Nie chcą miejsca, gdzie mogliby pisać o osiągnięciach rządu? Dlatego też wątek powinien pozostać. Jeszcze raz apeluję do Redakcji. Nie dajcie trollom niszczyć forum. Dyskusja @perm-@6591, jest w tym wątku bez sensu, daremna próba porozumienia się, powody widoczne i zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 02.01.2019 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Od dawna niektórzy forumowicze pozwalali sobie na zbyt wiele w wątkach politycznych, dlatego wielu którzy byliby chętni do normalnej dyskusji, odpuściło sobie pisanie, po przeczytaniu kilku stron. Nie temat był problemem, a poziom i agresja w dyskusji, dyscyplina to problem forumowiczów a nie tematu. Dokładnie tak samo widzę tę kwestię. Dlatego udzielałem się raczej skromnie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 ... Dyskusja @perm-@6591, jest w tym wątku bez sensu, daremna próba porozumienia się, powody widoczne i zrozumiałe.Dokładnie to samo uważam. Nie ja zacząłem. To samo 6591 robił w wątku politycznym. Na to właśnie nie chcę pozwalać. Nie piszemy o innych forumowiczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 6591 02.01.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Każdy ma swoje na sumieniu - i tyle. Tak perm jak i Ty. Twoje wyczyny w tym czy poprzednim wcieleniu też są pamiętane.... Nie wiem o jakim innym wcieleniu piszesz, ale to takie typowe dla tych co na tym wysokim koniu jeżdżą i zasady netykiety mają w glębokim poważaniu. Twoje wyczyny też są pamiętane. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez 6591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.01.2019 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Nie wiem o jakim innym wcieleniu piszesz, ale to takie typowe dla tych co na tym wysokim koniu jeżdżą i zasady netykiety mają w glębokim poważaniu. Twoje wyczyne też są pamiętane. @wiseman Skończ już udawac to bezbrzeżne zdumienie, ze inni się na tym poznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 02.01.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mój głos jest piąty. 5-ty. Od dawna niektórzy forumowicze pozwalali sobie na zbyt wiele w wątkach politycznych, dlatego wielu którzy byliby chętni do normalnej dyskusji, odpuściło sobie pisanie, po przeczytaniu kilku stron. Nie temat był problemem, a poziom i agresja w dyskusji, dyscyplina to problem forumowiczów a nie tematu. Wcześniejsze banowanie bez litości pomogłoby temat utrzymać na przyzwoitym poziomie, jak żółte kartki na boisku piłki nożnej. Droga @Redakcjo, odrocz tą decyzję na miesiąc, daj pod kuratelę @permowi i okaże się, czy da się, czy jednak nie:). I teraz chcesz jednemu z tych, który pisał o oponentach w dyskusji - głąby, chochoły, ruskie trolle itp. dać pieczę nad wątkiem? Przecież to byłaby jawna kpina z osób, które obrażał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 @wiseman Skończ już udawac to bezbrzeżne zdumienie, ze inni się na tym poznali Problem w tym, że temu tu zależy na likwidacji wątku. Nie na modernizacji, na zmianach tylko na likwidacji. Po co ma się pisać źle o rządzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 02.01.2019 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Dokładnie tak samo widzę tę kwestię. Dlatego udzielałem się raczej skromnie w temacie. Nie likwiduje się rozgrywek ligowych w piłce nożnej, z powodu kilku brutalnych, nie zważających na przepisy graczy. Sędzia po prostu sięga po czerwony kartonik, usuwa graczy mających przepisy w głębokim poważaniu, by futbol znowu cieszył oczy widzów. Tak to powinno działać, jeśli dobre wychowanie i takt są obcymi pojęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 I teraz chcesz jednemu z tych, który pisał o oponentach w dyskusji - głąby, chochoły, ruskie trolle itp. dać pieczę nad wątkiem? Przecież to byłaby jawna kpina z osób, które obrażał.To moderuj ty, Pod warunkiem, że będziesz pilnował przestrzegania tych trzech zasad. Ja się wcale do moderowania nie palę. To ciężka i niewdzięczna robota. Wolę tam pisać. Jedyne na czym mi zależy, to na udowodnieniu, że można o polityce rozmawiać kulturalni no i na tym, by ci, którzy tamten wątek rozwalali nie mogli tego więcej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 02.01.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 I teraz chcesz jednemu z tych, który pisał o oponentach w dyskusji - głąby, chochoły, ruskie trolle itp. dać pieczę nad wątkiem? Przecież to byłaby jawna kpina z osób, które obrażał. Ja tu nie mam nic do gadania, wątek niech prowadzi ktokolwiek, byleby zasady były jednakowe dla wszystkich. Nie będzie mi odpowiadać, po prostu przestanę udzielać się, a nawet zaglądać tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 6591 02.01.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Jedyne na czym mi zależy, to na udowodnieniu, że można o polityce rozmawiać kulturalni no i na tym, by ci, którzy tamten wątek rozwalali nie mogli tego więcej robić. Piszesz o kulturalnej rozmowie. Jak ja z Elfir na tym ostatnim wątku wymienialiśmy się argumentami przez kilka godzin to rano pojawił się jeden z tych co to tak "kulturalnie" potrafią dyskutować i napisał "niebieskie szambo się wylało". To tak apropos kultury dyskusji w wykonaniu tych co na tym wysokim koniu jeżdżą. Trochę śmiesznie brzmi wymaganie kutury od innych przez tego który nie potrafił napisać jednego posta bez obrażania innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Piszesz o kulturalnej rozmowie. Jak ja z Elfir na tym ostatnim wątku wymienialiśmy się argumentami przez kilka godzin to rano pojawił się jeden z tych co to tak "kulturalnie" potrafią dyskutować i napisał "niebieskie szambo się wylało". To tak apropos kultury dyskusji w wykonaniu tych co na tym wysokim koniu jeżdżą. Trochę śmiesznie brzmi wymaganie kutury od innych przez tego który nie potrafił napisać jednego posta bez obrażania innych.Nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Wprost napisałeś, że wątek należy zlikwidować. Nie zmienić a zlikwidować. Powód może być tylko jeden. Wszystko tez robiłeś, by była tam rozróba. Twój atak tu na mnie też ma tylko jeden cel. By nie było takiego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ja tu nie mam nic do gadania, wątek niech prowadzi ktokolwiek, byleby zasady były jednakowe dla wszystkich. Nie będzie mi odpowiadać, po prostu przestanę udzielać się, a nawet zaglądać tam.Kemot jest akurat osobą, która notorycznie oskarżała polityków o złodziejstwa, przekręty, agenturalność. Prośby o podanie dowodów ignorował. Teraz się dziwi, że ktoś taką postawą się brzydził. Gdybym taki wątek moderował takie oskarżenia bez dowodów nie byłyby możliwe. Niezależnie od tego, kogo by dotyczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 6591 02.01.2019 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Wprost napisałeś, że wątek należy zlikwidować. Nie zmienić a zlikwidować. Powód może być tylko jeden. Wszystko tez robiłeś, by była tam rozróba. Twój atak tu na mnie też ma tylko jeden cel. By nie było takiego wątku. Pisałem że tematy polityczne należy zlikwidować bo żaden moderator nie był w stanie zapanować nad hejtem który tam królował. Był nawet jeden taki "moderator" ktory aktywnie uczestniczył w "dyskusji" po jednej stronie i wykorzystywał swoje możliwości do zamykania ust przeciwnikom w dyskusji. Elfir która próbowala ostatni temat ucywilizować najwyraźnie stracila do tego ochotę. Znowu kłamiesz na mój temat a wybielasz siebie. Rozróby były m.in. Twoją metodą na dyskusję. Epitety które rodzielałeś na lewo i prawo miały na celu prowokowanie awantur. Wielokrotnie Ci się udawało tak sprowokować dyskutanta że doprowadzało to do jego zbanowania przez przyjaznego "moderatara". Tworzyliście tam zgraną grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 ... Wielokrotnie Ci się udawało tak sprowokować dyskutanta że doprowadzało to do jego zbanowania przez przyjaznego "moderatara". Tworzyliście tam zgraną grupę.To już są po prostu kłamstwa. Żaden z moderatorów nie interweniował dlatego, że nie zgadzał się z oponentem. Interwencje dotyczyły postawy forumowiczów. Sam wielokrotnie dostałem bana i wiem za co. Zasłużyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts