bpis 07.01.2019 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Nudno i nijako. Gratuluję. Popieram całkowicie. Tematy budowlane już mnie nie dotyczą, lubiłam wchodzić na Hyde Park - coś się ciągle działo. W temacie politycznym było wesoło - zwolennicy dobrej zmiany, w sposób mało zrozumiały i momentami niegrzeczny, usiłowali przekazać wspaniałości tejże zmiany. Przeciwnicy zaś, w sposób zrozumiały i momentami inteligentnie niegrzeczny, również trwali przy swoich racjach. Działo się, było zabawnie, ludzie wchodzili poczytać, reklamy się wyświetlały:cool:, wątek się rozwijał. A teraz nie ma już tu co robić - polityki nie ma, licytacji nie ma - nuda, panie, nuda!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.01.2019 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Ciekawy głos "z zewnątrz" tematu politycznego.Popieram.Zwolennicy dobrej zmiany stwierdzą, że jest to stronnicze spojrzenie. Taki głos stoi sprzeczności do spostrzeżeń Redakcji. Szkoda też, że nie ma licytacji na pożyteczne cele.FM zmienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.01.2019 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 .. A teraz nie ma już tu co robić - polityki nie ma, licytacji nie ma - nuda, panie, nuda!!!Zamiast krytykowaniem rządu, decyzją Redakcji mamy się teraz zająć, nie wiem, dyskusją o tym jakie skarpetki na zimę. Jakoś nie ma chętnych ale co tam, nikt nie pisze źle o Kaczyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 07.01.2019 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 W temacie politycznym było wesoło - zwolennicy dobrej zmiany, w sposób mało zrozumiały i momentami niegrzeczny, usiłowali przekazać wspaniałości tejże zmiany. Przeciwnicy zaś, w sposób zrozumiały i momentami inteligentnie niegrzeczny, również trwali przy swoich racjach. Działo się, było zabawnie, ludzie wchodzili poczytać, reklamy się wyświetlały:cool:, wątek się rozwijał. A teraz nie ma już tu co robić - polityki nie ma, licytacji nie ma - nuda, panie, nuda!!! bardzo trafnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.01.2019 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Zamiast krytykowaniem rządu, decyzją Redakcji mamy się teraz zająć, nie wiem, dyskusją o tym jakie skarpetki na zimę. Jakoś nie ma chętnych ale co tam, nikt nie pisze źle o Kaczyńskim. A w tematach budowy już nie macie nic do powiedzenia? Nie interesuje Was bezinteresowna wymiana doświadczeń? Ja byłem za likwidacją wątków politycznych. One dzieliły ludzi, a nie budowały... Byłem też wyrozumiały dla pozostawienia ich właśnie w celach "marketingowych" (ruch na forum), ale wynik 150!!! osób od ich zaistnienia jest bardzo słaby. Słowem - szkoda było miejsca na takie treści. Przy okazji - jestem też za tym, by kasować całe posty, jeśli autorzy wplatają w nie treści polityczne. Szczególnie dotyczy to stałych bywalców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 07.01.2019 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 To był taki narkotyk jak widać , ale z tego też sie da leczyć , czasu trzeba :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 07.01.2019 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 A w tematach budowy już nie macie nic do powiedzenia? Nie interesuje Was bezinteresowna wymiana doświadczeń? A czy kiedykolwiek mieli? Ja sobie nie przypominam żebym od kogokolwiek że "stałych bywalców" wątków politycznych dostał jakąś poradę budowlaną, czy żeby się gdzieś indziej poza hyde parkiem merytoryczne udzielali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.01.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Kiepsko się orientujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.01.2019 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) A czy kiedykolwiek mieli? Ja sobie nie przypominam żebym od kogokolwiek że "stałych bywalców" wątków politycznych dostał jakąś poradę budowlaną, czy żeby się gdzieś indziej poza hyde parkiem merytoryczne udzielali Udzieliłem Tobie porady w twoim Dzienniku Budowy. Fakt jest, że już nie udzielam po tym jak napisałeś "Prośba o usunięcie postu z mojego dziennika" Innym też udzielam porad, więc kolejny raz fałszujesz rzeczywistość. Jest to twoja specjalność. Sprawdź fakty zanim napiszesz kolejne kłamstwo. Przypomnij też, że to Ty pierwszy założyłeś temat "I po bulu ..." w który z radością opisywałeś swoje niezadowolenie (delikatne określenie) z działań byłego już prezydenta Bronisława Komorowskiego. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.01.2019 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 A w tematach budowy już nie macie nic do powiedzenia? ...Mamy, wiesz doskonale. Tyle w tym jednak emocji, co w starym kapciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2019 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Napisałem właściwego posta to P.Finlandia uznał to chyba za możliwość prowokacji. Powiem to więc inaczej.Wszystkim wszystko w wiadomym temacie się bardzo podobało i to jasne , teraz im tego brakuje.Zróbcie tu ankietą jak zasugerował to Finlandia (oczywiście on ankiety nie sugerował tylko ja).Kto i np. gdzie udzielał się w budowlance .Doradzał czy może .............?. Będziecie mieli jasność i nawet tu w tym temacie tematy polityczne , religijne na FM - budowlanym pójdą do lamusa.Regulamin ustala Redakcja z Nią się zgadzać trzeba. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2019 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Ja byłem za likwidacją wątków politycznych. One dzieliły ludzi, a nie budowały... no prosze Cie a ile jest watkow budowlanych, w ktorych szerzy sie jeszcze wieksza agresja, pieniactwo, podzialy i przekonanie, ze mojsze jest najmojsze uważam, ze powinien byc watek polityczny ale dobrze moderowany i pod kontrola. byc moze ludzi trzeba nauczyc kultury wypowiedzi a tych nie nauczycie likwidujac watki. to troche jak z masakra dzikow żeby pozbyc sie ASF. i jedno i drugie delikatnie mowiac niemądry pomysł. i jeszcze jedno skoro skoro tak łatwo mozna zlikwidowac temat, skoro wczesniejsze posty innych forumowiczow nie znikaja i "zaliczaja sie" im nadal to dlaczego do jasnej anielki nie mogę sie doprosic o usuniecie mojego starego dziennika (nie tego podlinkowanego) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2019 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 no prosze Cie a ile jest watkow budowlanych, w ktorych szerzy sie jeszcze wieksza agresja, pieniactwo, podzialy i przekonanie, ze mojsze jest najmojsze uważam, ze powinien byc watek polityczny ale dobrze moderowany i pod kontrola. byc moze ludzi trzeba nauczyc kultury wypowiedzi a tych nie nauczycie likwidujac watki. to troche jak z masakra dzikow żeby pozbyc sie ASF. i jedno i drugie delikatnie mowiac niemądry pomysł. i jeszcze jedno skoro skoro tak łatwo mozna zlikwidowac temat, skoro wczesniejsze posty innych forumowiczow nie znikaja i "zaliczaja sie" im nadal to dlaczego do jasnej anielki nie mogę sie doprosic o usuniecie mojego starego dziennika (nie tego podlinkowanego) Ty chyba coś mylisz.No moderowanie jak najbardziej rozumiem i powinno być na każdym kroku.Ale z należnym Ci szacunkiem kto i czego ma uczyć.To jest forum budowlane chcesz ,żeby jeszcze Redakcja nauczała ogłady? To na FM nazwano banem lum wpisem moderowano.Ot i wsio. byc moze ludzi trzeba nauczyc kultury wypowiedzi a tych nie nauczycie likwidujac watki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 09.01.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 ... Będziecie mieli jasność i nawet tu w tym temacie tematy polityczne , religijne na FM - budowlanym pójdą do lamusa. pzdr... ...To jest forum budowlane chcesz ,żeby jeszcze Redakcja nauczała ogłady? .... Skoro na każdym kroku podkreślasz, że jest to forum budowlane i inne wątki nie powinny istnieć, dlaczego co rusz zakładasz nic nie wnoszące wątki kulinarne i prowadzisz wątek, (a raczej swój blog) ze zdjęciami potraw?? Cóż za hipokryzja! PS. pogrubienia moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.01.2019 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 uważam, ze powinien byc watek polityczny ale dobrze moderowany i pod kontrola. byc moze ludzi trzeba nauczyc kultury wypowiedzi a tych nie nauczycie likwidujac watki. to troche jak z masakra dzikow żeby pozbyc sie ASF. i jedno i drugie delikatnie mowiac niemądry pomysł. Popieram w zakresie tematów politycznych. Jest wolność wypowiedzi i można normalnie rozmawiać o polityce. Moderacja powinna być jak w każdym temacie. Polityka to nie jest jakaś zaraza. Głupota przenosi się przez internet. I głupotę należy moderować a nie normalne wypowiedzi. Popieram też stanowisko TAR w sprawie ASF. To człowiek roznosi wirusa i przez człowieka zaniedbania choroba roznosi się na cały kraj. Ludzka głupota a nie dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 09.01.2019 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2019 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Napisałem właściwego posta to P.Finlandia uznał to chyba za możliwość prowokacji\. Co masz na myśli? Bo jeśli to jakaś świeża sprawa, to po raz kolejny rzucasz fałszywe oskarżenia bez pokrycia. Ja się do moderacji wątków politycznych nie nadaję. Za bardzo moje prywatne przekonania rzutują na ocenę pisanych postów. Dlatego udzielałem się tam sporadycznie. Ten wątek wymagałby stałej moderacji - zatrudnienia kogoś na pełny etat, a może nawet publikacji po zatwierdzeniu, co czasem widuję w sieci. Utrzymywanie niszowego działu, który można znaleźć wszędzie jest po prostu nieracjonalne. TAR - co do Twojego dziennika - pisz do obecnej Redakcji. Moderatorzy nie mają takich uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2019 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Skoro na każdym kroku podkreślasz, że jest to forum budowlane i inne wątki nie powinny istnieć, dlaczego co rusz zakładasz nic nie wnoszące wątki kulinarne i prowadzisz wątek, (a raczej swój blog) ze zdjęciami potraw?? Cóż za hipokryzja! PS. pogrubienia moje Nazywając mnie hipokrytą nie dajesz możliwości obrony.Popatrz na genezę powstania kolejnych wątków i daty ich powstania.Wtedy zrozumiesz czym jest obrzucanie kogoś hipokryzją.Nadal uważam ,że dobrze się stało ,że wątki polityczne zniknęły no te pseudo wątki oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Co masz na myśli? Bo jeśli to jakaś świeża sprawa, to po raz kolejny rzucasz fałszywe oskarżenia bez pokrycia. Ja się do moderacji wątków politycznych nie nadaję. Za bardzo moje prywatne przekonania rzutują na ocenę pisanych postów. Dlatego udzielałem się tam sporadycznie. Ten wątek wymagałby stałej moderacji - zatrudnienia kogoś na pełny etat, a może nawet publikacji po zatwierdzeniu, co czasem widuję w sieci. Utrzymywanie niszowego działu, który można znaleźć wszędzie jest po prostu nieracjonalne. TAR - co do Twojego dziennika - pisz do obecnej Redakcji. Moderatorzy nie mają takich uprawnień. Niestety nie skopiowałem tamtego skasowanego postu Ty za to masz narzędzie to go odnajdź bo była tam sama prawda nawet i o Tobie zanim jak mój przedmówca coś zarzucisz.Nie wszedłem by się kłócić tylko wrazić swoje zdanie na temat panów którzy tak mocno ubolewają bo nie maja gdzie wylać swoich frustracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2019 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Niestety nie skopiowałem tamtego skasowanego postu . Nie przypominam sobie, bym cokolwiek Twojego w ostatnim czasie kasował. A już na pewno nie kasuję postów z krytyką dotyczącą mojej osoby (nigdy nie działam we własnej sprawie). Więc może to nie ja? I tylko to próbuję Ci zasugerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts