dawid233 29.12.2018 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Cześć fachowcy, przyszło mi zastanawiać się nad łazienką w stanie deweloperskim, potrzebuję porad pomysłów na urządzenie łazienki. Co na podłogę, ściany itd? Jaki +/- koszt wykończenia takiej łazienki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.12.2018 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Mogę jedynie napisać , że taka łazienka to 6-8 tyś zł. jeśli zamiast wanny kabina 10-12.A wykonanie - ceramika ściany i podłoga(wg trendów i upodobania) ceramika wisząca stelaż - WC i umywalka, oświetlenie 3 pkt sufit/2 pkt. umywalka. Kabina z panelem(standard) jeśli coś lepszego to ok 3 tyś więcej. Jeżeli rozmawiamy o wyposażeniu Koło /Roca i KFA to w/w cena. Oczywiście jeśli coś z górnej półki to możesz przekroczyć 50 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid233 30.12.2018 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 dzięki za zainteresowanie, oczywiście interesuje mnie tylko i wyłącznie prysznic nie napisałem tego, różnica kwoty to różnica że wanna jest tańsza od prysznica tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.12.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Oczywiście, prysznic, a raczej kabina jest droższa, jednak można poszukać dobrej, z dobrymi szybami i uszczelką w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 30.12.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 poza tym prysznic jest tańszy w użytkowaniu ,, mniej wody , niższe rachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts