MattSilesia 02.01.2019 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć, Rozwązam inwestycję w bliźniaka, który na piętrze wg nominalnego projektu ma dwie sypialnie, gabinet i łazienkę. Jako, że planujemy model rodziny 2+2, potrzebowałbym trzech sypialni (kosztem gabinetu). Aktualnie wygląda to jak na załączonym projekcie. http://www.nowyparyz.pl/files/rzuty/Bli%C5%BAniak%20102_2.jpg Teoretycznie w tym małym gabinecie mógłbym wstawić jednosobowe łóżko (zamiast przewidzianej w projekcie szafy), ale niewiele więcej tam wówczas wejdzie. Piętro wydaje się pod tym kątem mało elastyczne ze względu na kształt (prostokąt). Jak wg Was możnaby zaaranżować to piętro (łącznie z ustawieniem ścian działowych), żeby dzieciaki miały docelowo dwa porównywalne pokoje (nawet kosztem nieco mniejszej sypialni rodziców), z łóżkiem, umiarkowanie pojemną, indywidualną szafą i biurkiem? Kreślę, kombinuję, ale nic sensownego mi nie wychodzi :-/ Nie mam niestety bardziej szczegółowych rzutów. Jestem na etapie rozważania inwestycji w taką nieruchomość (uzależniam zakup m.in. od możliwości sensownej aranżacji piętra pod dwójkę dzieci). Edytowane 2 Stycznia 2019 przez MattSilesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2019 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 02.01.2019 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) W sypialni rodziców płytkie szafki (ok.40cm) z półkami/szufladami. W przedpokoju szafa na wiszące rzeczy. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez alicyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2019 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts