bri 09.01.2019 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) fakt wygląda fajnie, niemniej ja używam ceramicznego włoskiego brodzika i w chałupie nie zrobię niczego innego, naprzyglądałam się na odpływy liniowe gościnnie, zupełnie mnie to nie przekonuje, ale każdy robi przecież dla siebie Edytowane 9 Stycznia 2019 przez bri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slyder 11.01.2019 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 ja po poszukiwaniach sie poddałem i kupiłem zwykłego mexena za 177 zł. Najwyżej będę bluźnił na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klapsa2503 04.04.2019 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Slyder - jak sprawdza się ten mexen? Jaki konkretnie model wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integer 24.07.2019 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Też chętnie usłyszałbym opinię - toć to tani chińczyk, ale muszę przyznać że przemawia do mnie prosta konstrukcja, minimalistyczny syfon który wyciągany jest w całości. Drugą alternatywą jest również cały stalowy Kesmet. Ale syfon już nieco gorszy... ...i droższy czterokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 25.07.2019 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Miałem problem syfonem w odpływie liniowym. Była za mała przepustowość, na szczęście plastikowy więc go dostosowałem po swojemu. Rozwierciłem gdzie trzeba i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek A 29.12.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 ja po poszukiwaniach sie poddałem i kupiłem zwykłego mexena za 177 zł. Najwyżej będę bluźnił na siebie. Jak sprawuje się Mexen?Jakieś uwagi z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integer 29.12.2021 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Jak sprawuje się Mexen?Jakieś uwagi z użytkowania? Gorąco.. nie polecam. Syfon tragedia - składa się z dwóch elementów produkowanych wtryskowo i klejonych - nieszczelnie. Dzięki temu nie ma prawidłowego "podciśnienia" i woda "sprzed" syfonu ucieka powolutku - efekt? Po 24 godzinach smród, bo woda z syfonu spłynęła. W dodatku kupiłem czarny - spodziewałem się anody, okazało się że dziadostwo lakierowane na czarny mat. Ale cóż - pewnie wiedzą co robią, zapewne jest to jakiś mocny lakier epoksydowy, a może lakierowanie proszkowe. Tiaaa.... Po zamontowaniu czarny widocznej krawędzi odpływu liniowego zszedł razem z taśmą malarską. Tragedia. Elementy syfonu nieszczelnie klejone zalałem żywicą epoksydową. Oryginalną uszczelkę wymieniłem na silikon (bo też dawała nieszczelność, przez którą spływała woda z syfonu). Ze słabą wydajnością już nic nie zrobię. Żeby teraz to wymienić to popłynąłbym parę tysięcy na remoncie łazienki. Także ludziska... Nie oszczędzajcie. Kupcie coś markowego, jakiś geberi czy grohe. A nie chińskie dziadostwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 31.12.2021 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2021 Też mam mexen - odpływy ścienne + baterie z kolumná prysznicową. Jakościowo - przed montażem wygląda na blisko do Omnires'a. Walory użytkowe mogę zgłosić w terminie późniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobekBudowniczy 02.02.2022 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Geberit Cleanline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts