RoyalVegas 12.01.2019 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam wszystkich na tym forum, Jestem tu nowy, wiec nie posadzajcie strogo Potrzebuje waszej porady. W lazience mam taka nisze, jak na zdjeciu ponizej, pozostawiona pod szafke. Obudowa tej niszy najprawdopodobniej jest z gipsu. Problem polega na tym, ze ta nisza jest krzywa z kazdej strony. Nawet firma, robiaca wykonczenie mieszkania, wycofala sie od zamontowania szafki i raczej zrobila znizke... Ostatnio zrobilismy szafke pod wymiar. Teraz zastanawiam sie, jak najlepiej ja zamontowac. Sa dwa problemy: 1. Estetyka: krzywe fugi wokol wygladaja fatalnie. 2. Sposob zamontowania: szafke trzeba podniesc za pomoca jakiejs podkladki (bo drzwi sa na tym samym poziomie co i obudowa i sie ocieraja na dole) i wypoziomowac. Czy pomozecie mi w znalezieniu optymalnego rozwiazania? Zdjec jeszcze kilka zaraz sprobuje dodac. Pozdrawiam, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2019 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 ja prostowałam ścianę w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoyalVegas 13.01.2019 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziekuje za odpowiedz! Problem polega na tym, ze na scianie sa plytki (te szare), wiec nie da sie jakos ladnie wyprostowac. Moze sa jakies ciekawe materialy, ktorymi mozna wypelnic przestrzen? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts