ekhm 13.01.2019 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witam, Chciałbym was poprosić o pomoc przy aranżacji salonu z aneksem kuchennym. Przez wzgląd na nieduży salon nie wiem na którą koncepcję się zdecydować. Mam nadzieję że uda mi się uzyskać parę wskazówek dotyczących koncepcji Salon ma 23m2. Oprócz kuchni która będzie na tej ścianie z przyłączami chciałbym tam zmieścić: - telewizor - kanapę pod telewizor - stół jadalny z opcją rozłożenia na wypadek gości Zasadniczo nie dużo, ale do żadnej wymyślonej koncepcji nie jestem przekonany. Poniżej zamieszczam wymyślone koncepcje. W wersjach z półwyspem lodówka oraz piekarnik niestety będę musiały być przytulone do komina który jest po prawej stronie do wejścia od mieszkania. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2019 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Jeszcze taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts