siostra0202 15.01.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 witam, dla większości to pewnie banalna sprawa, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, wiec spróbuje tu siedzę nad wizualizacją jak urządzić mieszkanie (stan deweloperski, dopiero się buduje, wszelkie zmiany można wprowadzać dopiero po odbiorze) i mam problem z łazienką. Czy zamiana miejscami WC i umywalki jest możliwa/bardzo kłopotliwa/na tym etapie żaden problem? Wg projektu umieszczone są na tej samej ścianie, odpływy oddalone od siebie o ok. metr. Czy jeśli mogę je zamienić miejscami tak, że rury pójdą "na krzyż" to konieczne będzie poszerzenie zabudowy (jeśli tak to o ile mniej więcej? rzędu 5cm/10/15?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.01.2019 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Do kibelka potrzebujesz grubej rury ze spadkiem - a przyłącze nisko. Umywalka ma syfon wysoko, jest cienka rura - więc tym się podepniesz bez problem gdzieś. Ale przesunięcie WC to może być problem. Więc walcz z deweloperem, żeby to zrobił wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts