pawel_94 16.01.2019 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Witam wszystkich, Mam problem z salonem z aneksem. Na rzucie od dewelopera wszystko wygląda ładnie, ale: -Przestrzeń robocza w kuchni jest dla mnie zdecydowanie za mała - potrzebuje ok. 3 blatów roboczych (3x60), -Zmywarka musi być 60tka, -piekarnik może być pod płytą, -wrysowany narożnik jest bardzo mały (potrzebuje coś, może być sofa o pow. spania min. 200x140), -nie upieram się przy stole 4 os. chociaż docelowo będą na mieszkaniu 4 osoby, może jakiś stół barowy wystający z wyspy.. sam nie wiem Paradoksalnie problemem jest duże okno, którego przecież nie zabuduje.. Oto moja propozycja: Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie porady. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2019 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Zdjecia wrzuca się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2019 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 ten pokój ma tylko 18 m2. Za bardzo nie ma się gdzie rozpędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts