wojtf23 17.01.2019 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Witam. Mam pytanie gdyż chciałbym w domu przygotować sobie przewody elektryczne i przewody miedziane do klimatyzacji zanim będzie tynkowanie. Czy jest sens to robić czy odpuścić. Chciałbym żeby jednostki wewnetrzne były w salonie i w sypialniach. Czy odleglość od jednostki zewnętrznej do wewnetrznej jest jakoś ograniczony??? Przykładowo w salonie była by jednostka a po drugiej stronie domu czyli mierząc po posadce to 18m. + podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.01.2019 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Jest sens. Możesz ładnie rury schować pod tynkiem. A najlepiej jak najwięcej poprowadzić po środku izolacji podłogi. Fotki masz w sygnaturze w wątku "flirtuję"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtf23 17.01.2019 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Pytanie jak z długością i jak to zrobić bo jak wiadomo zanim człowiek się dorobi klimy to pewno z 2 3 lata miną jak się czlowiek wprowadzi a nie chciałbym żeby mi przez te lata wystawały rury miedziane ze ściany. Czy są w miarę tak giętkie żeby je zwinął go skrzynki którą potem by przykryła jednostka wewnętrzna?? Kaizen "Fotki masz w sygnaturze w wątku "flirtuję"/ " powiem szczerze ze nie zrozumiałem a wszedłem na twój dziennik i nigdzie nie widziałem żadnych zdjęć związanych z klimą za wyjątkiem zdjęć termowizji co grzałeś klima.. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez wojtf23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts