007_001 23.01.2019 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Witam jestem właścicielem starego ponad 100 letniego budynku. Budynek to stara obora połączona ze stodołą, jakiś czas temu miałem robioną ocenę stanu technicznego z której wyszło że budynek jest w całkiem dobrej kondycji technicznej oprócz elewacji ponieważ jest w tragicznym stanie widać że obecna jest tam wilgoć. budynek ma 24 m na 8 m grubość ścian to 80 cm budynek posiada strop kleina chciał bym wykorzystać połowę tego budynku na dom mieszkalny oczywiście racjonalnie patrząc wiem że czeka mnie bardzo dużo ręcznej pracy. Moje pytanie do was co o tym sądzicie ? Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2019 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 hobby dla zamożnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts