Jochimm 27.01.2019 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Cześć Wam, Nie mogę rozkminić zmiany ustawień pieca i sięgam porady tutaj, gdyż nie chce płacić paru setek za przyjazd serwisanta. Vaillant ecoTec 146 - regulator pokojowy mam wpięty w piec na czas wykańczania domu. Serwisanta przy pierwszym uruchomieniu ustawił mi temperaturę CO na 25 stopni, a chciałbym ja teraz trochę podnieść że względu na duże mrozy. Proszę i poradzę jak dostać się do zmiany ustawień, bo na wpiętym regulatorze, widzę podgląd w konfiguracji ale nie mogę zmienić zadanej temperatury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 28.01.2019 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Nacisnąć dłużej klawisz kaloryfera w kotle 3 - 5 sPowinno wskoczyć ustawienie . Jak nie to wejście w menu dwoma górnymi klawiszami przez 3 - 5 s Poziom instalatora kod: 17 Temperatura CO w ustawieniach a jak nie to : Kody diagnostyczne D.005Skontrolować ustawione maksimum na D.071 Jeżeli jest ograniczona przez eBUS i wpięty regulator to zmiana tylko poprzez Asystenta instalacji. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts