kryzys 12.04.2019 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Partyjny obowiązek spełniasz, czy resentymenty Ci się włączyły? Nie irytuj się, zmień wątek. No nigdy nie byłem w żadnej parti ba nawet harcerzem nie byłem, ale naprawiaczy od lewa do prawa się nasłuchałem i naczytałem że ho ho a teraz do chyba lewej i chyba prawej dołączają kolorowi czy tam tęczowi jak kto woli i też będą naprawiać , wszyscy wszystko wiedzą a jest jak jest i jak było . szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.04.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) No nigdy nie byłem w żadnej parti ba nawet harcerzem nie byłem, ale naprawiaczy od lewa do prawa się nasłuchałem i naczytałem że ho ho a teraz do chyba lewej i chyba prawej dołączają kolorowi czy tam tęczowi jak kto woli i też będą naprawiać , wszyscy wszystko wiedzą a jest jak jest i jak było . szkoda czasu. Dobrze, już dobrze! Wierzymy Ci jak TVP. A teraz zmykaj, bo wyraźnie wpadłeś trollować, chociaż piszesz, że szkoda Ci czasu. My tu sobie trochę jeszcze ponaprawiamy. PS Tak dla jasności. Gadamy teraz o szkolnictwie, które w Twoim przypadku poniosło jednak wyraźną klęskę albo polonistka trafiła na beznadziejny przypadek. Trochę wstyd u kogoś w tym wieku, kto pamięta czasy Gierka. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.04.2019 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Służbę zdrowia "zrobili" już... na cacy. Gasisz nadzieję ... sądzisz, że już nieodwracalnie ? Wszyscy się domagają do łapy więcej i więcej ale tak naprawdę to "robić ni ma komu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KILL BILL 12.04.2019 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Dobrze, już dobrze! Wierzymy Ci jak TVP. A teraz zmykaj, bo wyraźnie wpadłeś trollować, chociaż piszesz, że szkoda Ci czasu. My tu sobie trochę jeszcze ponaprawiamy. PS Tak dla jasności. Gadamy teraz o szkolnictwie, które w Twoim przypadku poniosło jednak wyraźną klęskę albo polonistka trafiła na beznadziejny przypadek. Trochę wstyd u kogoś w tym wieku, kto pamięta czasy Gierka. Nie dziw się, dzisiaj dawni uczniowie,glaby jednym słowem, którzy musieli korzystać z zajęć wyrownawczych, stanowią trzon tzw. "suwerena" bo partia płaci im pincet plus za bycie niezbyt wykształconym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.04.2019 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 I dziwi mnie to...ostatnio bywam częściej na innym forum, niezwiązanym z budowaniem - są wątki politycznie, a jakże, nie zauważam tam też takich problemów, jakie tutaj występowały w pełnej krasie.(w wątkach upolitycznionych) Tzn są, ale mam wrażenie, że na mniejsza skalę...tytuły wątków: " Lewacka zaraza, która toczy świat. Przykłady" "Prawacka zaraza, która toczy świat. Przykłady" Takich zadym, jak tutaj się zdarzały, to nigdy nie zauważyłem...może wystarczy trochę chcieć? Ciekaw jestem jakież to forum? Zapodaj chętnie porównam chyba ,że coś ciągniesz na wyrost a to już może być manipulacja faktami w celu zrobienia zadymy o której sam piszesz.Takich zadym, jak tutaj się zdarzały, to nigdy nie zauważyłem...może wystarczy trochę chcieć? Polityka jaką znowu zaszczepia Paul i głodni jego kompani to niezdrowa sensacyjna bajeczka.Uzurpator , a ja na FM budowlany się zupełnie nie zgadzam.Podaj to forum może miłośnicy politycznej zadymy odnajdą się i tam upolitycznienie rozkwitnie na dobre.Wszak maja wspaniałe korzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 13.04.2019 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ciekaw jestem jakież to forum? Zapodaj chętnie porównam chyba ,że coś ciągniesz na wyrost a to już może być manipulacja faktami w celu zrobienia zadymy o której sam piszesz. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał o to pretensji, to forum o kryptowalutach https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=16&t=30965 https://forum.bitcoin.pl/viewtopic.php?f=16&t=31297 Aha, od razu zaznaczam, nie czytałem wątków od początku, może wcześniej też tam byli tacy z którymi nie dało się dyskutować, tylko zostali skutecznie wyeliminowani?!? Jest też dużo innych wątków, które można by zadedykować, np. "Weekendowe odloty", "Demokracja w Polsce", "Tablica osobliwości" Każdy znajdzie coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.04.2019 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 No przecież to nie słowa Mariusza T. To tylko przykład pokazujący jaj bezsensowne jest stwierdzenie zawarte w stopce. w jakiej stopce? A cytat jest ok tylko nie wiem czyjego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.04.2019 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) W stopce NS jest m.in. tak: Istnieje zło, które mi nie szkodzi ,jak i dobro ,które mi nie służy. Leonardo da Vinci Bo nigdy, przenigdy, nie powinieneś przepraszać za to, że po prostu jesteś sobą. Odpowiadam za to co powiedziałem ale nie za to co zrozumiałeś. ktoś dla ciebie kolor czerwony jest lekko ciemniejszy i pomijam tekst dotyczący domu Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.04.2019 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 W stopce NS jest m.in. tak: kolor czerwony jest lekko ciemniejszy i pomijam tekst dotyczący domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.04.2019 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Partyjny obowiązek spełniasz, czy resentymenty Ci się włączyły? Nie irytuj się, zmień wątek. Już raz się wylogował na amen ale wrócił z nowym nickiem. Poglądy ma nadal te same więc jest dobrze Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 19.04.2019 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Bo poglądów się nie zmienia nawet pod presją pralni mózgów typu TVN,GW,czy instytutu Stefana Batorego , nie muszę mieć wiedzy korporacyjnej narzucanej i łykanej jak widzę przez większość , ale każdy robi jak uważa i tak się wypowiada , a jak nie ma co powiedzieć to wytknie błedy pisowni , olewam to bo z Polskim zawsze byłem na bakier i do 10 roku życia nie znałem języka Polskiego , piszę to bo ktoś już się doczepiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.04.2019 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 To że "olewasz" nie jest powodem do dumy ale to twój problem.Powinieneś poznać "język polski" (pisane małą literą bo to nie Polska).Poglądów nie zmienia się lub zmienia się także pod wpływem innych mediów nie tylko tych o których piszesz.Poza tym jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.04.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Bo poglądów się nie zmienia nawet pod presją pralni mózgów typu TVN,GW,czy instytutu Stefana Batorego , nie muszę mieć wiedzy korporacyjnej narzucanej i łykanej jak widzę przez większość , ale każdy robi jak uważa i tak się wypowiada , a jak nie ma co powiedzieć to wytknie błedy pisowni , olewam to bo z Polskim zawsze byłem na bakier i do 10 roku życia nie znałem języka Polskiego , piszę to bo ktoś już się doczepiał . Ło ! Panie. Jak już pada TVN, GW , to taka argumentacja mówi wszystko z kim mamy przyjemność. Współczuję Ci też, że do szkoły poszedłeś dopiero w wieku 10 lat. Absolutnie nie Twoja to wina. Każdemu wedle jego możliwości rozwojowych, bo i nie każdy w 8 lat pojmie zasady pisowni. No, chyba, że nie będąc jednak obdarzonym deficytem intelektualnym, masz dopiero 14 lat, to jestem w stanie jakoś zrozumieć tę nieudaną przygodę z oświatą i stosunek do niej. A mówią też, że " tylko krowa ma stałe poglądy". Trwaj więc przy swoich. BTW język polski, czy zagraniczny nie ma tu znaczenia. To są tłumaczenia godne lenia i wyjątkowego nieuka. Interpunkcja posługuje się bowiem podobnymi, logicznymi zasadami we wszystkich językach. Choćby orzeczenie obowiązkowo padało na końcu zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2019 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Ło ! Panie. Jak już pada TVN, GW , to taka argumentacja mówi wszystko z kim mamy przyjemność. ... BTW język polski, czy zagraniczny nie ma tu znaczenia. ... Jakoś tak się staram choć języka polskiego (tylko pisanego) używam tylko na FB i forum ... z żoną po polsku gadam ... i czasami z polskimi przyjaciółmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.04.2019 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Stary program szkolny, dobrzy nauczyciele i jak widac nie zmarnowany czas w szkole. Można? Jak widać można. Wbrew dzisiejszym bredniom pewnego maturzysty, ówczesna szkoła uczyła a nie produkowała matołów do pracy na taśmie i głosowania na komendę. Przy okazji załączam życznia Wesołych Świąt! Bez wzgledu na genezę tego święta i co kto świętuje. Cymesikiem jest ,że w ........ kraju świętuje sie Śmigus Dyngus czyli zbitkę obyczajów delikatnie mówiąc Słowiańskich. Ot taki sobie kwiatuszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts