d7d 05.02.2019 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Może to coś wyjaśni [ATTACH=CONFIG]426311[/ATTACH] To napisał to Ciebie ? Pan niktsepcjalny przez trzy lata nie zmienił się na lepsze. A szkoda. Jakie to instynkty wychodzą z ludzi dzięki internetowi Strach się bać co by było ":na żywo". A może "na żywo" było by grzeczniej bo ... ? Redakcja nadal nie reaguje chociaż, jak pamiętam, nie miało być ocen innych Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2019 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Powinieneś i to stanowczo. Nic bowiem tak polskiej duszy nie ucieszy jak widok tego, któremu było dotąd lepiej a gdy właśnie spada na zbity pysk. Oczywiście ta polska dusza, wiesz, taka pszenno-buraczana tego Ci wprost nie powie, bo straciłaby na pielęgnowanym historycznie tradycją dziadów wizerunku własnym. W jej mniemaniu wizerunku niezmiernie szlachetnym i jedynym w swoim rodzaju powodzie do dumy. " Mnie to tam wisi ile Janek ma kasy, ale jakby mu się tak chociaż stara puściła , to byłaby może jakaś niewielka sprawiedliwość na tym świecie" ( autentyczne, zasłyszane) Jesteśmy bowiem narodem, który akceptację równości w posiadaniu jakichkolwiek dóbr, ma zakodowaną genetycznie, bez względu na własne zdolności czy chęci. Po prostu czasami publicznie nie wypada się do tego przyznać. Są piękne wyjątki W podziale dóbr sama przynależność do gatunku narodowego się tutaj liczy. A to ,że niektórym nie wychodzi, to nie przez lenistwo czy nawet zwykłe matołectwo, ale przez szkodliwe warunki w jakich narodowi żyć przyszło. No, wiesz... przepisy, władza , ludzka zawiść pech itd. najlepiej razem do kupy. Litościwie nie wspomnę cyklistów i masonów, żeby dalej nie brnąć w pokrewne im paralele. PS w tym roku średnia w interwale pobytu krajowego mocno Ci się wyczerpuje . Wychodzi mi że latem lub na jesieni. Jakoś tak wychodzi z tymi dochodami, że z roku na rok coraz wyższe Dopiero gdy już wreszcie przejdę na emeryturę, to się trochę zmniejszy ... Interwał pobytów przewiduje wizytę w przyszłym roku dopiero (niestety) ... a ciekawym tego "chaosu" z bliska obejrzeć a może i nawet "harleya" za kapsle bym wygrał To napisał to Ciebie ? Pan niktsepcjalny przez trzy lata nie zmienił się na lepsze. A szkoda. .... On tak reaguje na krytykę na swe przypalone kulinarne rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.02.2019 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Jakoś tak wychodzi z tymi dochodami, że z roku na rok coraz wyższe Dopiero gdy już wreszcie przejdę na emeryturę, to się trochę zmniejszy ... Interwał pobytów przewiduje wizytę w przyszłym roku dopiero (niestety) ... a ciekawym tego "chaosu" z bliska obejrzeć a może i nawet "harleya" za kapsle bym wygrał Podłość ludzka nie zna granic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.02.2019 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Podłość ludzka nie zna granic:lol2: takie czasy powiedział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 To napisał to Ciebie ? Pan niktsepcjalny przez trzy lata nie zmienił się na lepsze. A szkoda. Jakie to instynkty wychodzą z ludzi dzięki internetowi Strach się bać co by było ":na żywo". A może "na żywo" było by grzeczniej bo ... ? Redakcja nadal nie reaguje chociaż, jak pamiętam, nie miało być ocen innych Forumowiczów. Szkoda ,że tylko to przykuło twą uwagę.Szkoda.Wyrzutów nie mam bo napisałem to co napisałem:yes:.Stronniczość to wielka choroba i jak coś analizujesz to pamiętaj by jej było jak najmniej albo w ogóle.Jak dziecko w piaskownicy przywołujesz przeszłość.Skoro archiwizujesz rożne wypowiedzi to zapewne masz wszystko jak udzielałeś się w znanym ci wątku.Ja mam.Tylko jest mi to niepotrzebne jeśli chodzi o różnice w poziomie życia.Poziom mój znam twego nie poznam.Winszuje spostrzegawczości .Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.02.2019 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Szkoda ,że tylko to przykuło twą uwagę.Szkoda.Wyrzutów nie mam bo napisałem to co napisałem:yes:.Stronniczość to wielka choroba i jak coś analizujesz to pamiętaj by jej było jak najmniej albo w ogóle.Jak dziecko w piaskownicy przywołujesz przeszłość.Skoro archiwizujesz rożne wypowiedzi to zapewne masz wszystko jak udzielałeś się w znanym ci wątku.Ja mam.Tylko jest mi to niepotrzebne jeśli chodzi o różnice w poziomie życia.Poziom mój znam twego nie poznam.Winszuje spostrzegawczości .Amen. ad.1 nie to przykuło moją uwagę bo dyskutuję z Tobą od dłuższego czasu. ad.2 wyrzutów nie masz bo "napisałeś to co napisałeś" . Co to za dziwne tłumaczenie? To tak jakby, przy całej różności zdarzenia, złodziej w sądzie powiedział że nie żałuje tego że kogoś okradł bo "zrobił to co zrobił". ad. 3 to co napisałeś świadczy o tobie ad. 4 nie ja przywołuje przeszłość ad.5 nie ja archiwizuję zdjęcie postu #58 napisanego przez niktspecjalny ad.6 nie archiwizuję swoich postów, twoich też nie archiwizuję ad.7 może trzeba archiwizować twoje posty dla potomnych lub dla analizy zachowań forumowiczów. ad.8 post #58 przytoczył anSi i bardzo dobrze że to zrobił. Dzięki temu wiem z kim dyskutuję. Inni też wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 ad.1 nie to przykuło moją uwagę bo dyskutuję z Tobą od dłuższego czasu. ad.2 wyrzutów nie masz bo "napisałeś to co napisałeś" . Co to za dziwne tłumaczenie? To tak jakby, przy całej różności zdarzenia, złodziej w sądzie powiedział że nie żałuje tego że kogoś okradł bo "zrobił to co zrobił". ad. 3 to co napisałeś świadczy o tobie ad. 4 nie ja przywołuje przeszłość ad.5 nie ja archiwizuję zdjęcie postu #58 napisanego przez niktspecjalny ad.6 nie archiwizuję swoich postów, twoich też nie archiwizuję ad.7 może trzeba archiwizować twoje posty dla potomnych lub dla analizy zachowań forumowiczów. ad.8 post #58 przytoczył anSi i bardzo dobrze że to zrobił. Dzięki temu wiem z kim dyskutuję. Inni też wiedzą. Wkleiłeś coś bez mojej zgody.Tak mi coś zarzucałeś niedawno ,o prawach autorskich.amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 06.02.2019 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Wkleiłeś coś bez mojej zgody.Tak mi coś zarzucałeś niedawno ,o prawach autorskich.amen Co ktoś wkleił bez twojej zgody, jakiś wcześniejszy post z tego forum??? Sam wklejasz czyjeś posty, nie pytając o zgodę. I nie potrzebujesz takiej zgody, to forum, każdy może przytaczać posty, jakie się komuś zechce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 06.02.2019 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 (edytowane) ad6. wiesz jaka jest różnica między Polakiem mieszkającym na stałe w Polsce ,a Polakiem - emigrantem zamieszkującym na stałe w usa? Ja wiem bo uczestniczę w tym co się dzieje w Polsce i jestem z nią związany na wiele sposobów.Tych złych i tych dobrych.Tkwię w tym chaosie i jakoś żyje.Wiesz co można powiedzieć na odległość o Polsce ,Polakach to co powiedział Paweł i chciał przekazać we wszystkich swoich postach w tym topiku. Jeśli pacholę spełnia swoj patriotyczny obowiązek z dziada pradziada i mieszka tylko w Polsce a nie w PL i USA , to co może wiedzieć o różnicach w życiu tu i tam? Chyba tyle co usłyszał przy flaszce... Ot taka drobna nieciągłość logiczna w opisie rzeczywistości. Że o miłości bliźniego w wydaniu ............. nie wspomnę. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Co ktoś wkleił bez twojej zgody, jakiś wcześniejszy post z tego forum??? Sam wklejasz czyjeś posty, nie pytając o zgodę. I nie potrzebujesz takiej zgody, to forum, każdy może przytaczać posty, jakie się komuś zechce. Jeśli ja coś wklejam podnosi się wielkie larum.Jeśli zwracam na to uwagę innej osobie wszystko jest ok i jest dozwolone choć d7d pisał coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Jeśli pacholę spełnia swoj patriotyczny obowiązek z dziada pradziada i mieszka tylko w Polsce a nie w PL i USA , to co może wiedzieć o różnicach w życiu tu i tam? Chyba tyle co usłyszał przy flaszce... Ot taka drobna nieciągłość logiczna w opisie rzeczywistości. Że o miłości bliźniego w wydaniu ............. nie wspomnę. Tyle wiem co Paweł o Polsce, a wie dość dużo podając naprawę naszego systemu"różnice w poziomie życia".Patrz posty wyżej.Z ust Samarytanina ,pacholę brzmi trochę niekonkretnie. Pacholę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.02.2019 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Wkleiłeś coś bez mojej zgody.Tak mi coś zarzucałeś niedawno ,o prawach autorskich.amen Hola, hola, co wkleiłem bez twojej wiedzy? Coś się Tobie pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 06.02.2019 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Patrząc z dystansu. Polacy opracowali niebieski laser , podstawę działania BlueRay. https://antyweb.pl/cud-polskiej-techniki-niebieski-laser-czyli-dobre-zlego-poczatki/ I co? Kicha , delikatnie mówiąc. Polacy opracowali technologię pozyskiwania grafenu. http://www.benchmark.pl/aktualnosci/odkryli-grafen-dostali-nobla-z-fizyki-31235.html I co? Zamiast opatentować - na to trzeba wysupłać kasę, lepiej było doić granty ze skarbu państwa. Efekt oczywisty https://innpoland.pl/150045,polski-grafen-przeszedl-do-historii-odpadlismy-z-wyscigu W Polszcze liczy moje koryto a interes wspólny to na innym świecie. O ile takowy istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Hola, hola, co wkleiłem bez twojej wiedzy? Coś się Tobie pomyliło. a wkleiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Patrząc z dystansu. Polacy opracowali niebieski laser , podstawę działania BlueRay. https://antyweb.pl/cud-polskiej-techniki-niebieski-laser-czyli-dobre-zlego-poczatki/ I co? Kicha , delikatnie mówiąc. Polacy opracowali technologię pozyskiwania grafenu. http://www.benchmark.pl/aktualnosci/odkryli-grafen-dostali-nobla-z-fizyki-31235.html I co? Zamiast opatentować - na to trzeba wysupłać kasę, lepiej było doić granty ze skarbu państwa. Efekt oczywisty https://innpoland.pl/150045,polski-grafen-przeszedl-do-historii-odpadlismy-z-wyscigu W Polszcze liczy moje koryto a interes wspólny to na innym świecie. O ile takowy istnieje. Dlaczego aż tak nienawidzi Polska.Coś tam w świecie zaznaczyła. 7 polskich wynalazków, które musisz znać! ............1. Olga Malinkiewicz - Saule Technologies 2. Space is More - polskie domy na Marsie? 3. Zderzak Łągiewki 4. Tania produkcja grafenu 5. Craftinity – deep learning 6. Pionowe siłownie wiatrowe 7. Cudowna ciecz https://natemat.pl/136513,7-polskich-wynalazkow-ktore-musisz-znac Nie takie znowu "moje koryto" , to coś. Fajny zestaw: Zobacz także artykuły z cyklu "25 lat rewolucji gospodarczej" Konkurs i akcja redakcyjna naTemat i PKN Orlen: 25 lat cudu gospodarczego. Pokaż, jak zmieniła się Polska 7 polskich wynalazków, które musisz znać! 25-lecie polskiego internetu. "Tak jak Zachód, korzystamy dziś z najlepszych technologii" 5 cudów gospodarczych wolnej Polski Polski przemysł nie istnieje? Sprawdzamy 5 stereotypów! Pierwsze pokolenie nieskażone PRL-em. Historie sukcesu młodych przedsiębiorców 25 lat cudu gospodarczego w Polsce – od lury w szklance po aeropress Polska designem stoi! 5 dowodów na to, że robimy to dobrze Biznes na prowincji to rolnictwo albo podwykonawstwo? "Mam 24 lata i prowadzę szóstą firmę w życiu" Ta zawodówka pod Poznaniem była warta dwie dyrektorskie pensje. Dziś wyposaża ją Volkswagen za miliony złotych Genialna polska myśl motoryzacyjna – sen o krajowej marce stanie się w końcu rzeczywistością? Mieszczuchy lubią zjeść! 5 najważniejszych trendów jedzeniowych od upadku PRL-u 4 rzeczy z okresu PRL-u, za którymi nigdy nie będziesz tęsknił Powiedz, co widzisz, a powiem ci, czy pamiętasz cuda techniki lat 80. i 90.! W kolejce po PRL - 4 przykłady na to, jak zarobić na sentymentach 8 ciekawostek PRL, o których nie wszyscy wiedzą – a powinni! "A ja, jeżely pan pozwoly…". Rocznica premiery "Misia" – 120 klasycznych sekund, które każdy musi znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.02.2019 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 a wkleiłeś? Nie wkleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 06.02.2019 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Z każdym postem jest coraz ciekawiej. Nie tylko w różnicach w poziomie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.02.2019 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Różnica w poziomie życia przekłada się na jakieś inne różnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2019 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Nie wkleiłem. No to amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.02.2019 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Ok. Dlaczego jesteś ? chory ? Z tym "amen" to jakaś nowa moda jest ? To chyba nie jest polskie słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts