turbom4 30.01.2019 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Witam, Chcę kupić mieszkanie dwupoziomowe 84m2 jednak mam wiele wątpliwości. Mieszkanie dla rodziny 2+2 (w przyszłości). Może ktoś rzuci na to okiem? Co myślicie o salonie ze schodami? Na górze chcę zrobić dwa pokoje dla dzieciaków i małe wc. Z góry dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2019 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 na piętrze masz mało okien. Na dodatek trudno sensownie podzielić.jeden z pokoi wypadnie ciemny. Jeśli dzieci jednopłciowe i w podobnym wieku to chyba lepiej zrobić jeden duży pokój dla obojga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turbom4 30.01.2019 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Chciałem przenieść schody i podzielić tak: Hmm może można wstawić większe okno, kwestia dogadania z deweloperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2019 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jak do wc chcesz podłączyć kanalizację, wodę, wentylację, skoro pion jest w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turbom4 30.01.2019 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Pytałem o to dewelopera - rzekomo "nie będzie z tym problemu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 26.02.2019 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Dwie propozycje na zaplanowanie przestrzeni. Jedna z antresolą otwartą na salon, druga ze zwiększoną powierzchnią jednego z pokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turbom4 30.12.2019 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Witam,Razem z żoną kupiliśmy mieszkanie z antresolą. Jest na etapie wykończenia i chcemy je jakoś sensownie zagospodarować. Może ktoś się wypowiedzieć o projekcie mieszkania? Co byście zmienili w układzie? Co myślicie o salonie - nie jest zbyt wąski? Jak go zagospodarować żeby pogodzić układ ze schodami? Gdzie i jak rozmieścić sprzęty AGD i RTV? Zamiast tej wnęki na szafę w sypialni zdecydowaliśmy się na małą spiżarkę. Również zastanawiamy się na kuchnią czy robić w kształcie litery L czy próbować zrobić z wyspą w środku. Chcemy przenieść schody na drugą ścianę i na antresoli zrobić dwa pokoje. https://www.fotosik.pl/zdjecie/4db9898f306a520fhttps://www.fotosik.pl/zdjecie/6a9cd3c815082124 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2019 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 wkleję by było lepiej widoczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Co by mi nie pasowało, to wejście do salonu przez kuchnię. Przede wszystkim starałabym się osłonić roboczą część kuchni, bo nie jestem pedantką, gdzie kuchnia wygląda czysto jak w katalogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2019 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turbom4 03.01.2020 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Dzięki za pomysł . Jeszcze pytanie o ogrzewanie. Hydraulik nam doradza zrobić podłogówkę w całym mieszkaniu w tym na antresoli. Co o tym myślcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2020 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 mądry hydraulik.Kaloryfery to teraz taki przeżytek jak ogrzewanie na węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts