maciuspala 03.02.2019 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Witam jak w tytule, za miesiąc wprowadzam się do nowego domu, obok mnie jest działka do sprzedania więc poszukuje nowego sąsiada, takiego normalnego, miłego aby żyło się dobrze.Działka 16,5 ara o wymiarach 25m x ok 65 m, w miejscowości Rudy Rysie koło Brzeska woj małopolskie, działka daleko od cywilizacji, wokół 2 lasy, ogromne stawy oraz z tyłu pola uprawne. Jak ktoś szuka spokojnego miejsca to tu jest idealnie, można postawić piękny dom jak i domek sezonowy.Że swojej strony mogę pomóc przy budowie domu z uwagi na pracę w składzie budowlanym oraz myślę że sporą wiedzę o budownictwie energooszczędnym. Cena 3000 zł za ar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.02.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Beczkę soli zjesz a człowieka nie poznasz. Chwila prawdy to nieoczekiwane zdarzenia; można się zawieść paksudnie lub być miło zaskoczonym. Loteryjka taka jak całe życie, które jest jak pudełko czekoladek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 03.02.2019 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 No tak ale jak człowiek już myśli że jest porządny to już 50% więcej szansy że taki jest:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts