Elfir 08.02.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) jasnoszare drzwi do niczego nie będa u ciebie pasowac.Jak chcesz oryginalnie to np. ciemna zieleń (tak w angielskim kierunku) Edytowane 8 Lutego 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulia 19.02.2019 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Myślałam o turkusowych wcześniej, zielone też by mi się podobały ale mąż się nie zgodził- stanęło na drewnianych w dębie bursztynowym, zbliżony do złotego dębu w okleinie na oknach. Skuliśmy wszystkie płytki z salonu, kuchni, wc, wiatrołapu i korytarza. o ile skucie płytek było łatwe tak klej nie chciał schodzić i musieliśmy wprowadzić Columbusa żeby wszystko zeszlifował. Kurzu było pełno. Dzisiaj ma przyjechać podłoga laminowana, udało nam się dobrać do wiatrołapu prawie identyczny gres. Pozamawiałam też baterie wszystkie, do wymiany jest tylko podtynkowa do WC nie ma części przytrzymującej wężyk ma być od razu wsadzany w wylewkę - nie podoba mi się to. Kupiliśmy brodzik konglomeratowy bo w łazience okazało się, że są rurki od podłogówki także pod miejscem na prysznic, brodzik ma 2 cm wys więc mi nawet pasuje. I kupiłam sprzęt piekarnik, płytę indukcyjną 80 cm i okap 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 26.02.2019 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Elewację najlepiej zostawić białą (lub lekko złamaną white off). Co będzie położone przed domem? Kostka granitowa? Betonowa? Cokół powinien kolorystycznie korespondować z materiałem nawierzchni przed domem, jeśli np. będzie to szary granit, to cokół także mógłby być szary lub nawet wykonany z kostek lub płytek granitowych. Kolorystyka drzwi wejściowych ładnie się komponuje ze stolarką okienną i brama garażową, jeśli z chcą Państwo je zmienić, to lepiej by kolorystyka drzwi pozostała taka, jaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts