Wolera 16.02.2019 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) salon Edytowane 17 Lutego 2019 przez Wolera prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.02.2019 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Ta lodówka razi.... Pomyślałabym nad czym by tak nie rzucała się w oczy i nie przykuwała wzroku. Ale to moja subiektywna opinia. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 dziękuję za poradę ... W grę wchodzi zatem tylko zabudowa bo w kuchni nie ma na nią miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 ten kamień nie zdobi, niestety. Zwęża optycznie wnętrze.Czy TV nie jest za wysoko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.02.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Miałam na myśli drzwi których nie widać, coś co by zamaskowało otwór do kuchni,ja bym tam widziała imitację okna jako ruchomą przesłonę, ale to by musiało być mega dobrze wykonane... Skoro kamień ma zostać to pomalowałabym go na biało, aby go ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 ...pomyślę nad tym kamieniem ... możliwe, ze pozbędę się go a w najgorszym razie też już myślałam o przemalowaniu na biało ...a ściany do białego kamienia będą pasowały w odcieniach szarości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Spójrz na tę inspirację:http://alicjaszmal.com/wp-content/uploads/2018/06/Londyn_Asia_V1_Salon-B_20.06.2018.jpg Szarość została zastosowana w części jadalnianej i skraca optycznie wnętrze. okrągły stół też lżej wygląda. Z dwóch stron telewizora sa szafki czy wielkie głośniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 dziękuję za podpowiedzi ..o tv rzeczywiście pomyślę ..a kamień też mnie tu boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 głośniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Masz niski ten pokój. Daj karnisz pod sam sufit na całą szerokość ściany. U ciebie przeszkadza zabudowa z reflektorkami, wiec niestety tylko do zabudowy. Pomyśl, czy nie zrobić jak na inspiracji - zasłony przesłaniającej częściowo wejście do kuchni te głośniki sa olbrzymie w tak małym pomieszczeniu Trochę za wysoko wieszasz obrazy/zdjęcia. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Zdecyduj się także na jakiś styl. Bo teraz masz stateczny, ciężki, mieszczański stół. Rustykalny kamień i lakierowane na wysoki połysk białe meble. A do tego ściany w ciepłej tonacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 jest to salon urządzony przez osoby sprzedające mi mieszkanie ...ja myślę teraz jak go zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Ta butelkowa zieleń sofy. Do czego miałaby nawiązywać? Zwróć uwagę, jak w internecie łączą taką sofę - jaka jest kolorystyka pokoju, styl mebli. Czy rzeczywiście szary będzie do tej zielonej sofy pasował? Brakuje lampy ogólnej na wysokości kanapy - jest tylko ten rządek reflektorków. Ta sufitowa zabudowa dodatkowo obniża pomieszczenie i wydłuża. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Tak sobie pomyślałam o tej butelkowej ale to tylko taka pierwsza myśl...Czy lampa stojąca przy kanapie rozwiąże problem tej lampy głównej? Sama już nie wiem ...czyli jeżeli zdecydowałabym się zostawić tylko podłogę ...usunąć kamień ...może też te reflektory? to układ rozumiem ten sam? stół raczej musi być kwadratowy ..okrągły przy większej ilości gości nie sprawdzi się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) gdybyś inspirowała się wklejonym przeze mnie zdjęciem, to zieloną kanapę można byłoby wkomponować w stylu modern mid-century (czyli vintage lat 60-tych) z botanicznymi elementami. Ściany w ciepłym odcieniu bieli. Jadalnia w morskiej ciemnej zieleni. Zasłony w kolorze złamanej żółci. Meble drewniane, lakierowane w połysku (można kupić też oryginały z tego okresu) Stół okrągły można rozkładać do owalnego. Zmieści się więcej osób niż przy kwadratowym. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 a na tym wejściu do kuchni to żółty kolor ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 ...a gdybym zdecydowała się jednak na jasną kanapę to jaką radzisz kolorystykę ? bo na tym zdjęciu które wcześniej wkleiłeś podłoga jest bardzo jasna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 żółte są zasłony. Można zasłoną przesłonić widok na lodówkę. Inspiracja, która wkleiłam, stylizowana jest na styl loft. Stąd szarości, gołe żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Możesz np. iść w nowoczesny, ale niekoniecznie biały. Np. kanapa niebiesko-szara, granatowa część jadalna i białe lub jasnobłękitne zasłony. Ściany białe. Meble białe łączone z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 sufit w kolorze ścian? i jakie krzesła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts