Wolera 16.02.2019 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 ...Do tego granatu to ciężko mi będzie męża przekonać a gdybym zastąpiła go ciemną szarością ?i co ze ścianami w kuchni czy powinny współgrać ze ścianami w salonu? z regału w salonie też bym zrezygnowała...nie będzie mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Spójrz, że na inspiracji suit też jest pomalowany. Krzesła np. w tym kierunku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Opieram się na tym zdjęciu jedynie i pod niego robię kolorystykę. Jak masz jakieś własne pomysły, to je realizuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 16.02.2019 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 a co myślisz o tej szarości zamiast granatu ? dziękuję bardzo za cenne uwagi i rady ...już wiem w jakim kierunku mam iść : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2019 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Szarości przecież masz na zdjęciu, które wkleiłam. Pisałaś o zielonej kanapie, wiec zrobiłam kolory pod kanapę. Potem myślałaś o jasnej, więc zrobiłam pod błękity. Nie wiem jakie masz potrzeby kolorystyczne, czy będziesz się dobrze czuła w szarym wnętrzu? Problem jest z tym kamieniem, bo połowa przemalowana na ciemny kolor będzie wyglądać dziwnie. Więc warto byłoby go zdjąć na wysokości jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolera 17.02.2019 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 ...Jeszcze raz dziękuję za rady i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts