piotrinho 20.02.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Witam, stoję przed wyborem kotła gazowego do domu 160m2 i jestem zdecydowany na firme Ariston ponieważ w mojej okolicy jest dobry serwis i nie będzie problemów. Tylko proszę o poradę na który model się zdecydować ? Pakiet One Top 24 Net z kotłem Genus One System 24 czy One Nuo 24 Net i jest to kocioł wraz z pompą ciepła ? Różnica w cenie około 3 tysiące i czy warto dopłacać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 20.02.2019 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Jakieś dane o domu i instalacji? Dla tej skromnej 3tyś różnicy to ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrinho 20.02.2019 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dom to projekt z128 bez garażu. Instalacja mieszana tzn na dole podlogowka a góra grzejniki. Dodatkowo załączam link do wyników z ciepło właściwehttp://cieplowlasciwie.pl/wynik/4fyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts