stejan 20.02.2019 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 cześć, zrobiłem projekt kuchni w planerze Ikei. Nie jest doskonały, chciałbym poznać wasze zdanie na to co i gdzie zmienić. Cargo wstawione "ot tak", żeby wypełnić pustą przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2019 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 trójkąt roboczy nie doi końca jest prawidłowy.Dlaczego przy zlewie jest pusta przestrzeń?Może odwróć w sposób lustrzany zlew i płytę? Płyta też lepiej aby nie była w narożniku - wygodniej jest wówczas sięgnąć do tyłu.Te cargo nie będzie zbyt funkcjonalne. Lepiej inaczej poukładać szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stejan 21.02.2019 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 trójkąt roboczy nie doi końca jest prawidłowy. Dlaczego przy zlewie jest pusta przestrzeń? Może odwróć w sposób lustrzany zlew i płytę? Płyta też lepiej aby nie była w narożniku - wygodniej jest wówczas sięgnąć do tyłu. Te cargo nie będzie zbyt funkcjonalne. Lepiej inaczej poukładać szafki. Dziękuje elfir za komentarz. 1) co masz na myśli mówiąc o trójkącie? znam to pojęcie. Chodzi Ci o odległości? 2) o której pustej przestrzeni mówisz? 3) zlew raczej zostanie w tym miejscu - mam już podłączenie wody i kanalizacji. Wiadomo, dla chcącego nic trudnego i można by było kuć i przestawiać, ale ... chyba już nie mam siły na to 4) ruch płytą jest możliwy, chociaż też nie w jakimś wielkim stopniu, ponieważ +/- 15 cm przesunięcie powoduje, że nie utrafię okapem prosto w komin 5) cargo jest tylko po to by wypełnić przestrzeń na potrzeby wizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2019 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 układ prawidłowy: lodówka -zlew - płyta. U ciebie jest zlew-płyta-lodówka.Pusta przestrzeń - z lewej strony zlewu masz do ściany pustą przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts