Gość 18.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 M AM TEGO DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM ZMĘCZONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 To odpocznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 18.10.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 M AM TEGO DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM ZMĘCZONA I to się nazywa konkretna wypowiedź. No dobra dobra maleńka wyrzuć to z siebie i napisz kto ci zalazł za skórę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 O co chodzi ? W czym można pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 25.10.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Wyluzuj, odpocznij, wyśpij się, poczytaj coś miłego, weź długą kąpiel i kup sobie coś nowego (kosmetyk, ciuszek ), a życie zrobi się piękniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.10.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 To jest nas dwie. Ja tez jestem baaaaardzo zmęczona. Jak się wyluzować jak trzeba wciąz coś załatwiać, kupować, sprawdzać "fachowców"? Czy to się wreszcie skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Sonika skonczy sie ,skonczy uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Teska Stare się skończy, zacznie się nowe...przerabiam to obecnie na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.10.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Wiecie co robię w takiej chwili...szukam dobrego w złym! Zawsze coś się znajdzie! i od razu na duszy raźniej!Tez jestem zmęczona...choć to ponoć dopiero początki Kiedyś odpoczniemy...wystarczy parę chwilek...by było lepiej i naładować akumulatory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Edziu łomatko !!!! ale ja juz nie chce budowlanców....został mi ogród....truknij co jeszcze moze mnie spotkac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.10.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Tesko Ja już mam za sobą ekipy budowlańców i inne sprawy związane z budową. No i dom już prawie do zamieszkania...ale co z tego skoro marzenia prysły, bo dzieci się rozmyśliły i nie chcą na wsi mieszkać... Przy urządzaniu ogrodu akurat odpoczywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Edziu..... mój syn ( 18 lat) nie chciał ale nic mu nie zostało tylko sie przeprowadzic i teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.10.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Edziu to je zostaw w mieście ,a sami przeprowadzcie się! Ja miałam to samo i mój syn (18 lat) urodzony wychowany w blokowiskach nie chciał przenosić się na wieś, no ale musiał, bo kto da np. jeść do gębusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 My właściwie też nie planujemy sprzedaży obecnego mieszkania więc taka opcja nie jest wykluczona.Najgorzej, że na początku budowy bardzo chciały się przeprowadzić na wieś,ale teraz rozpoczęły naukę / młodsza w I kl. gimnazjum, starsza w I kl. LO/ w centrum miasta i przestało im się na wsi podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 26.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ja myślałam że wy to jesteście tak zaprawieni w bojach że nie wiecie że jest coś takiego jak zmęczenie. Zaraz mi lepiej, bo ja padam pyskiem na twarz.........z wszystkiego. Dzięki Bogu mamy taką porę roku jak zima,odpoczniemy i znowu sie zmęczymy....... KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Właśnie obserwuję biedronkę, co to sobie zwiedza firankę. Jakieś 12 m2. Łazi w te i z powrotem, podfrunie czasami, kręci się w kółko po kilka razy, zrobiła już chyba z 10 km. I zastanawiam się, po cholerę ona się tak męczy???? A z drugiej strony - jak bym siebie widziała.....I zastanawiam się, po cholerę..... Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Luśka a Tobie co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.10.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Luśka dzięki - to z biedronką mnie "wyluzowało" - uśmiałam się do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Luśka, myslenie czasami prowadzi na manowce Ruszaj lepiej do ogrodu, trzeba róże poprzykrywać .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts