zapert 14.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 obecnie ze względu na bezpieczeństwo dzieci mam wszystkie drzwi pełne Ja zamontowałem u siebie drzwi pełne raczej ze względu na nasz komfort psychiczny. Mamy czterech chłopaków, a jak wiadomo chłopcy nie należą do tych, którzy cenią ciszę. Pełne, drewniane drzwi dosyć dobrze tłumią hałas. Czasami w "gorących" momentach, kiedy chłopcy nie mogą się dogadać, a nam się z żoną nie chce interweniować po raz kolejny - po prostu zamykamy drzwi i staramy się nie angażować w ich spór. Często to najlepsza metoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontowicz500 18.09.2013 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Poszukje tanich drzwi wewnetrznych drewnianych ale przeszklonych szyba zespolona. Coz w rodzaju tarasowych/balkonowych tyle ze te sa drogie bo impregnowane. Potrzebuje szyby zespolone zeby oddzielic czesc ogrzewana od nieizolowanej a jednoczesnie miec duzo swiatla. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 18.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja jestem zdania że do łazienek czy garderoby drzwi powinny być pełne, do innych pomieszczeń pasują przeszklone. Dom wtedy jakoś sympatyczniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Behati 18.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 U nas drzwi i przeszklone i pełne. Na parterze w łazience mamy pełne, ponieważ takie właśnie wolę (kwestia gustu) a w łazience mamy okno. Na piętrze natomiast aby docierało swiatło dzienne na korytarz mamy w dwóch pokojach przeszklone drzwi (duża szyba) oraz w łazience kilka poziomych wąskich szyb.Wszystkie drzwi mamy firmy Polskone, seria Sempre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emili123 04.07.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja jestem zdania że do łazienek czy garderoby drzwi powinny być pełne, do innych pomieszczeń pasują przeszklone. Dom wtedy jakoś sympatyczniej wygląda. U siebie w domu drzwi do każdej łazienki/toaletty mam z szybą (matową oczywiście) i nie ma z tym żadnego problemu, jeżeli chodzi o "intymność" itp. a mieszkanie zyskuje na tym swoistą lekkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 05.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ja w mieszkanie miałam przeszklone, w domu rodzinnym też (poza łazienką) i wydawało mi się, że inaczej nie można.. Teraz mam wszystkie pełne i chwalę sobie tę decyzję, a dom wcale na tym nie traci na przytulności wg mnie Edytowane 6 Lipca 2014 przez AnnaMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emili123 24.07.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Według mnie jest tak, że drzwi przeszklone (biorąc pod uawgę co nam oferują teraz producenci) idą w stronę nowoczesności jeżeli chodzi o design, a drzwi pełne są bardziej konserwatywne. Konkluzja jest taka - jak kto lubi i w jakim stylu ma urządzone wnętrze. Ja w swoim aktualnym mieszkaniu w sumie to łączyłem - mam i pełne i szklone drzwi. Siedzę w porcie i jak wybierałem swoje drzwi to mieli szeroki wybór drzwi - praktycznie każdy model miał wersję pełną i z szybą i to w różnych wariantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.07.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Ja juz jestem zdecydowana - chce drzwi przeszklone do wiatrolapu.:)Tylko pytanie czy lepiej z rama czy bez??? Mleczna szyba czy przezroczysta??? Edytowane 24 Lipca 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo_trok 25.07.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ja juz jestem zdecydowana - chce drzwi przeszklone do wiatrolapu.:)Tylko pytanie czy lepiej z rama czy bez??? Mleczna szyba czy przezroczysta??? Jak do wiatrołapu to brałbym szybę przezroczystą. Będzie wrażenie większej przestrzeni. Na przykład porta focus. Tylko musisz zapytać się czy mają wersje z szybą przezroczystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts