Darek1719499676 21.10.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Czy znacie drzwi firmy Klimek& Kuś? Chodzi mi o te białe lub kremowe - piękne . Oczywiście ich wadą jest straszna cena. od kiedy żona ujrzała je w salonie firmowym żadne inne jej się nie podobają. Będzie musiała jednak obejść się smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 21.10.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 PEŁNE. Lubię drzwi gabinetowe. Stawiam na intymność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.10.2004 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Ja jestem za drzwiami przeszklonymi. Drzwi pełne kojarzą mi się z hotelami...a przeszkone przecież zawsze można na noc przesłonić. Oczywiście nie jestem zwollenikiem szyb przez które widać wszystko. Ja wybrałem takie drzwi: http://foto.onet.pl/upload/20/44/_350116_n.jpg Te na wprost są do mojego pokoju. Te po prawej stronie są do łazienki dla domowników. Doszedłem do wniosku, że też mogłyby być całe przeszklone. PS. Dodatkowo mam luksfery do pokoju i łazienki z korytarza...ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena maciek 23.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 A co ja myslę, pełne czy przeszklone? hmmm, na pewno pełne - już to raz przerabialiśmy podczas remontu mieszkania i wtedy z przeszklonych zmienilismy na pełne właśnie ze względu na halas i światło wpadające przez szyby w drzwiach. To na prawde może być uciążliwe. Dlatego teraz w naszym domku wmontujemu drzwi pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Drzwi mamy przeszklone. Uzylismy do tego nie szyby, lecz plexi. Jest OK.Czy u Was naprawdę jest taki hałas? Albo razi Was światlo z korytarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 23.10.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Na dole mamy mało drzwi - wejściowe, do ,lazienki, pakamery pod schodami i do gabinetu męża. Poza tym- otwarta przestrzeń. Na górze- sypialnie i łazienki - więc zdecydowanie tylko pełne .Ładnie to wygląda (drzwi mamy z drewna), daje poczucie intymności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.10.2004 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Dla mnie najwyższy wyraz bezguścia . Ale o gustach trudno dyskutować... pozdrawiam Bez komentarza. Mnie się one bardzo podobają, są proste i eleganckie. Magi - pozdrowienia od drugiej tandeciary Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.10.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 BK kamień spadł mi z serca, że nie jestem sama z gustem na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 24.10.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Robiliśmy remont mieszkania, sosnowe pełne, najtańsze, sami sadolinem malowaliśmy i wstawialiśmy, do dzisiaj,5 lat doskonale funkcjonują, a w domu będą pełne,proste, takie właśnie hotelowe, klonowe albo brzozowe, więc rozświetlą trochę wnętrze. U nas nawet, gdyby byly z szybami,to i tak niewiela świala by przepuszczały...więc wiele zależy jeszcze od projektu. a co do malych tuptusiow i tego, że można je odpowiednio wcześniej zauważyć to raczej czujkę ruchu i automatyczną blokadę zamka trzebaby zalożyć. Mieczu ja mam takiego 4 lata prawie, toż to szybsze od F - 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zark 24.10.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 W moim aktualnie wynajmowanym mieszkaniu mamy drzwi pełne, drewniane, białe. Najczęściej w ciagu dnia otwarte. Dzieci (już w wieku 9 i prawie 11 lat) nawet wolą, aby wieczorem, gdy idą spać, pozostawały otwarte, by smuga światła z jadalni lub drugiego pokoju wpadała do ich sypialni. Ja natomiast kilka razy dziennie "obchodzę" wszystkie pomieszczenia, głównia zamknięte łazienki i garderobę, by sprawdzić i ew. pogasić pozapalane przez dzieci lub małżonka swiatła, których z zewnątrz nie widać (a potrafią sie palić całymi godzinami ). Jest to dosyć uciążliwe i myślę sobie, że gdyby były przeszklenia, to rodzinka łatwiej??? zauważałaby pozostawione światło. Aby zwrócić dzieciom na to uwagę, odcinaliśmy po pare groszy z kieszonkowego, aby to one "płaciły" za marnowanie energii . W nowym domu planujemy większość drzwi z przeszkleniami (gł. by doświetlić niektóre zakamarki), ale bardzo podobają mi się pełne, a widziałam piękne drzwi z czerwonego dębu u mojej koleżanki wykonane przez stolarza. Po prostu cudo! Żona Zarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0niak 25.10.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dla mnie najwyższy wyraz bezguścia . Ale o gustach trudno dyskutować... pozdrawiam Bez komentarza. Mnie się one bardzo podobają, są proste i eleganckie. Magi - pozdrowienia od drugiej tandeciary Beata Zgłasza się kolejna tandeciara Zresztą nie wiem jak te drzwi mogły być tak postrzegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 U mnie będą przeszkole i tylko do pomieszczenia gospodarczego pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 26.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 U mnie przeszklone, podobne jak u Tommco. Są już od roku. Wcześniej też miałam przeszklone. Trochę mnie zaskakują wasze opinie . Jaki hałas? Ja nic takiego nie słyszę mimo małego dziecka-diablątka i wcześnie wstającego męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 26.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Ja jestem za drzwiami przeszklonymi. Drzwi pełne kojarzą mi się z hotelami...a przeszkone przecież zawsze można na noc przesłonić. Oczywiście nie jestem zwollenikiem szyb przez które widać wszystko. Ja wybrałem takie drzwi: http://foto.onet.pl/upload/20/44/_350116_n.jpg Te na wprost są do mojego pokoju. Te po prawej stronie są do łazienki dla domowników. Doszedłem do wniosku, że też mogłyby być całe przeszklone. PS. Dodatkowo mam luksfery do pokoju i łazienki z korytarza...ups Jedyne pełne drzwi sa do piwnicy. Drzwi do łazienek też dałem przeszklone - jedyna różnica to taka że mam 5 pól przeszklenia a nie 4 jak TY. Przeszklenie jest rozwiazaniem estetycznym i doswietlajacym przestrzeń a szkło lakomat daje intymność osób w tych pomieszczenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 26.10.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 U mnie też przesklone. Teza o hałasie przedostającym się przez drzwi przeszklone pochodzi pewnie od mieszkańców bloków z wielkiej płyty, w których akustyka jest wiadomo jaka. Ponadto teraz montuje się na ogół futryny z uszczelkami gumowymi o dużo większej szczelności od "standardowych" futryn ze stali. Nie poto buduję dom, aby czuć się jak w bunkrze czy hotelu - kompletnie odcięty od świata. Więc więcej światła i przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 15.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 http://www.szklanedzwi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.11.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 http://www.drewpol-drzwi.pl/italia.html z tej firmy koleżanka załozyła drzwi - cudniaste- zaokrąglone ,szerokie ościeżnice , drzwi z uszczelkami , cichutko zamykające sie - ja jestem pod wrażeniem zobaczcie sami http://www.drewpol-drzwi.pl/grafika/drzwi/d506-big.jpg http://www.drewpol-drzwi.pl/grafika/drzwi/d505-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 17.11.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Na poddaszu wstawiam przeszklone, aby doświetlić hall, natomiast na parterze będą pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 17.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 wlasnie takie drzwi maja byc u mmnie z tym ze w lazienkach szklo z bocznymi listwami.Nie wiesz ile dala kolezanka za te dzrzwi oraz czy maja w orzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 17.11.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 teraz sie doczytalam ze ma je Prestige.Sprwadzalam u niech,cena od 1800-2200/szt bez klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts