smiejus 05.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 do sypialni zdecydowanie pełne, my mamy tylko jedne z przeszkleniami z holu do wiatrołapu żeby doświetlić wiatrołap do salonu wcale nie ma drzwi, ale gdyby były to byłyby z przeszkleniami.do łazienki nie chciałam przeszkleń bo kojarzy mi sie to z dawnym PRL-em i drzwiami w gierkowskich blokach wada drzwi z dużymi szybami - jak trzasną w przeciągu szyba może się potłuc pozdr.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 05.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 My mamy wszystkie pełne poza łazienką - jest mała szybka Wcale mi sie nie kojarzy z minioną epoką Nie pomyślałam o doswietleniu wiatrołapu, gdybym jeszcze raz miała wybierać, to zrobiłabym tam drzwi z szybą, szczególnie że zewnętrzne też sa pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 przeszklone, dzielone poprzeczkami na cztery pola, klasyka PSostatnio wpadly mi w oko nowe kolekcje z wolomina, ach .... tylko te ceny !! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.08.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 10 lat mialam pelne, od 4 mam ze szklem, a na nowy domek mam zamowione pelne.Nigdy wiecej szkla, maz wstaje pierwszy i zima ma mode zapalac rano praktycznie wiekszosc swiatel jak sie szykuje i to mnie budzi wlasnie przez szklo w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 06.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 My na dole wejcie z wiatrołapu do holu będziemy mieć przeszklone prawie w całości (z racji stylu retro ze stylowymi meblami) tak pasuje natomiast na górze całe drzwi. Teraz mieszkamy w bloku mamy drzwi przeszklone i pamiętam jak zimą u mojego dziecka w pokoju musiałam coś wieszać na drzwiach bo przeszkadzało światło z korytarza, albo jak małżonek wstawał wcześnie i światło z kuchni świeciło prosto na dzwi sypialni. Reasumując w części prywatnej żadnych szkiełek a na dole w części dziennej to chyba jak kto woli i co kto lubi, przeszklone chyba trochę ładniej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 06.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A my będziemy mieć drzwi z jednym małym okienkiem w łazience na górze. Pozostałe drzwi - pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 06.08.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Widzę, że "górują" drzwi pełne, my jednak z całą pewnością na górze - czyli właśnie w tej części prywatnej, będziemy mieli drzwi z przeszkleniami z uwagi na to, że na holu na poddaszu nie ma okna i myślę, że z pełnymi drzwiami byłoby tam poprostu ciemno. Na dole też przeszklenia ze względów raczej estetycznych. A w drzwiach łazienkowych szybka jest moim zdaniem wskazana chociażby ze względu na to, że widać z zewnątrz że ktoś jest w środku kiedy pali się tam światło - pod warunkiem oczywiście, że w łazience nie ma okna. Nasza łazienka "parterowa" będzie ślepa więc szybka jak najbardziej wskazana Podobają mi się drzwi raczej ciemne z mlecznym szklem, wąskie, poprzecznie ułożone szybki. Widziałam gdzieś takie ale już nie pamiętam jaki to był producent. Jak będzie tak daleko to sobie pewnie przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 06.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja wszędzie mam drzwi przeszkolone- szyba matowa, mleczna. Nie wybrażam sobie pełnych drzwi na poddaszu- sypialnie nie są duże -dla mnie to zbyt klaustrofobiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.08.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Drzwi pełne mamy na piętrze w sypialniach, na parterze w łazience na i gabinecie (chodziło o wyciszenie, by mąż mógł w spokoju pracować). Przeszklenia mamyvna piętrze w pokoju gościnnym i w łazience - oba pokoje dają światło na korytarz.Między wiatrołapem a salonem również pełne, bo wejściowe są z doświetleniem. Obawiałam się przeciągów i szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 08.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wszystkie, oprócz kotłowni i wiatrołapu, przeszklone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 08.08.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Pełne tam, gdzie zależy Ci na większej izolacji pomieszczeń. Ja mam wszędzie pełne i na dole i na górze. Albo nie mam wcale Jak chcesz widzieć światełko w łazience, to wentylacja na dole drzwi do tego wg.mnie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 08.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja też się zastanawiam nad pełnymi na piętrze, mimo że klatka schodowa nie jest doświetlona. Szczególnie, że mamy sypialnię tuż obok pokoju dzieci i sama niezbyt ciekawie wspominam odglosy z pokoju rodziców, z okresu dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 08.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 My mamy wszędzie drzwi przeszklone, ponieważ hol nie jest doświetlony. Szyba jest mleczna (włoska czy coś takiego) i nie widać dokładnie przez nią. Nie wiem czy nie będzie mnie drażnić światło przebijające z korytarza do sypialni, bo jeszcze nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 02.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Czy drzwi wewnetrzne z szyba mleczna to dobre rozwiazanie, czy nadaja sie rowniez do lazienki? Bardzo mi sie podobaja i napewno korytarz stalby sie jasniejszy ale nie jestem przekonana czy to dobry wybor.Moze pochwalicie sie swoimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 03.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Podłączam się do pytania, gdyż bardzo podobają mi się drzwi z szybkami, lecz zastanawia mnie, czy w pokojach można "zachować intymność" zwłaszcza gdzie są dorastające dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja napewno będę miała z szybkami Przecież te szybki są matowe, albo jakoś 'wyfrezowane", że najwyżej widac sam zarys postaci. A poza tym nikt nie stoi cały czas za drzwiami Mam bardzo mały hol na górze -240x240cm -dodatkowo bez okien -więc te szybki będą służyły także jako doświetlenie przez wpływające z pokoi światło (chociażby minimalne). http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/malaga/04.jpg Ja wybiorę takie. Ale w ramach jednej kolekcji można dobrac drzwi z 2,3 lub czterema szybkami -zawsze coś dopasujesz. Moim zdaniem pełne drzwi sprawiają wrażenie ciasnoty i przytłaczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 03.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ...z mleczną szybą, przez którą niewiele widać nawet w bliskiej odległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 03.12.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 A czy takie drzwi tlumia dzwieki rownie dobrze jak drzwi pelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 03.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witajta. W oddali widac moje drzwi z mleczna szyba. Fajnie wygladaja i mi tez bardzo sie podobaja. Podobne mam do lazienki. Sorki za zdjecie ale nie znalazlem innego http://images30.fotosik.pl/121/29943874247c5164m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.12.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Też z doświadczenia wiem, że przez mleczną szybę niewiele widać. Z szybą podobają mi się bardziej, niż bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts