Eunika 04.12.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Na poddaszu użytkowym mam 5 drzwi (3 do sypiani, 1 do pralni i 1 do łazienki) wszystkie są takie same ( coś jak kachna 28, tylko przeszklenia o połowę węższe i nie 4 a chyba 6) i mogę potwierdzić, że nic nie widać a hol ładnie wygląda przez to że są wszystkie równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 04.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tylko z szybami , ja niestety w domku mam pełne i bardzo mi z tym żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 05.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Zdecydowanie bez szyb. Teraz w mieszkaniu mam takie i w domu też takie będą. Wszystko jest kwestią gustu i przyzwyczajeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khaldum 05.12.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja zdecydowanie z szybami mlecznymi w ilości 4 sztuk jednakowe do wszystkich pomieszczeń, łącznie z kotłownią i garderobą. Przez taka szybę nic nie widać. Miałam również obawy co do dzwiękoszczelności takich drzwi. Ktoś mi mówił o foliach wygłuszających... jak znajdę jaki wynalazek dodatkowo wykleję nią szyby do sypialni może któryś z forumowiczów wie co to i gdzie można kupić? Planuję takie drzwi jak kilka postów wyżej, ciemne z 4 szybkami - wszystkie równe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 05.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jako nastolatka nienawidziłam tych dzwi z szybami, chociaż były matowe (np. czytanie po nocach odpadało) Tak jak nie znosiłam schodów w salonie, bo rodzice mogli lustrować moich gości o każdej porze... Hmmm... Ale teraz to ja będę matką nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 06.12.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Z matowymi szybkami do łazienki i pokoi a do garażu i kotłowni drzwi pełne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 06.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Z matowymi szybkami do łazienki i pokoi a do garażu i kotłowni drzwi pełne. Jestem za to chyba najlepsze rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 06.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja również długo zastanawiałam się jakie wybrać , jednak zdecydowałam i nawet zamówiłam: do pokoi, wiatrołapu i łazienek z szybkami do pomieszczeń gospodarczych pełne teraz zostało mi juz tylko na nie czekać.... do kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 07.12.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja mam z szybką tylko jedne drzwi na dole pomiędzy wiatrołapem a salonem i bardzo żałuję. Jest matowa i bardzo trudna w utrzymaniu. Trzeba się dobrze namęczyć, żeby nie było smug po jej umyciu:(W sypialniach na górze bez szybek i są super a sypialnie są kameralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 U mnie będzie tak (Polskone model Quattro): - sypialnie na górze i wszystkie drzwi na dole (wiatrpłap, gabinet, łazienka + spiżarka - będą drzwi pełne, - górna łazienka i pokój gościnny (na piętrze) - drzwi z 3 szybkami matowym (na 4 możliwe pola) w celu doświetlenia korytarza. Z rozmów przed zakupem drzwi wiele osób mi odradzało przeszklone drzwi do sypialni - światło pada z korytarza do pokoi a ja lubię ciemność do snu. Teraz w mieszkaniu mam specjalnie zasłoniętą szybę od wewnątrz w pokoju dzieci, a jako nastolatka też sobie coś na drzwi wieszałam. Nie pasuje mi światło przechodzące przez drzwi i już. Nikomu nie będzie przeszkadzało zapalenie światła w korytarzu podczas nocnych wędrówek do łazienki. Poza tym argumenty za dźwiękochłonnością drzwi z szybami do mnie nie przemawiają , drzwi pełne to pełne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 10.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 u nas są wszędzie drzwi pełne - w holu i tak jest jasno, bo ich właściwie nie zamykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 10.12.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Tylko pełne ,bez szyb . Przynajmniej światło nie razi, poza tym mniej do sprzątania. Nigdy więcej z szybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 11.12.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 U mnie wszystkie będą pełne, oprócz większych, przesuwnych drzwi dzielących salon od przedpokoju (takie oddzielenie bywa przydatne, jeśli ma się większe dziecko często odwiedzane przez koleżanki i kolegów), nie będą takie masywne i doświetlą przedpokój. Reszta pełne ze względu na zachowanie intymności w sypialniach. Nie widzę też powodu do drzwi przeszklonych w lazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 11.12.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 stawiam tylko na pełne drewniane....innych bym u siebie nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.12.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 U mnie też wszystkie pełne. Z małą mleczną szybką w górnej kwaterze będą tylko do łazienek. Takie wydają mi się ładniejsze i praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martar 11.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dziś miałem montaż drzwi większość z szybami mlecznymi tylko do dolnej łazienki jedna szyba i pełne do pomieszczenia gospodarczego, gdybym jeszcze raz zamawiał to nawet wszystkie z szybami wydląd rewelacja a przez mleczną szybę nic nie widać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 12.12.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 z szybą - ja mam w pokojach i łazience i jest ok nic nie widać a efekt super ( kolor wenge ) Porta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Z szybą, tylko do łazienki pełne Szyba ornamentowa prawie przezroczysta, ale mieszkam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 12.12.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 W pokojach pełne, łazienka mala szybka i żałuję bo moglam zrobić pełne wszędzie. Drzwi dąb bardzo jasny prawie bielony w .pionowe paski.Firma Porta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/malaga/04.jpg Ja wybiorę takie. Ale w ramach jednej kolekcji można dobrac drzwi z 2,3 lub czterema szybkami -zawsze coś dopasujesz. Moim zdaniem pełne drzwi sprawiają wrażenie ciasnoty i przytłaczają. identyczne jak SIENA z WOLOMINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts