Wiesmare 25.02.2019 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Dzień dobry Proszę o pomoc. Szukam takiej pergoli. Czy kupie to w Polsce? Wygląda to troszkę jak zbrojenie Pisałem do producentów ogrodzenia itp. Dzwoniłem po marketach i nic. Nikt nic nie wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.02.2019 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Wygląda to na indywidualną "twórczość" jakiegoś rzemieślnika - z gładkiego drutu zrobił coś na wzór zbrojenia słupów/belek. Albo mieli zrobione zbrojenie i wykorzystano w aranżacji małej architektury na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesmare 25.02.2019 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Zdjęcia z Niemiec. Ten drut to jest jak drut na te ogrodzenie Panelowe. Być może u nich tylko takie coś jest To nie jet taka robota kogoś pojedynczego. Taka poważna konstrukcja przed domem wielorodzinnym była. Być może na naszym rynku tego nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2019 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 System LEGIhttp://www.obud.pl/art,5252,pergole-ogrodowe-legi,d_ogrody niestety nie wiem, czy producent istnieje nadal (albo czy ma polskiego dystrybutora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesmare 25.02.2019 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) Nie te. Te z legi maja przekrój trójkąta, a ja szukam kwadratowych. Ponadto te z legi mają taką cenę, że słabo sie może zrobić. To potrzebne do prywatnego średniej wielkości ogrodu Edytowane 25 Lutego 2019 przez Wiesmare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) A ty myślisz, że ile to kosztuje? LEGI też niemiecki. I podejrzewam, że może mają więcej podobnych wytwórców, tylko nie mają polskich dystrybutorów. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.02.2019 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Ja myślę że takie coś kosztuje ok 200-250 zł/MB. Ale zapewne u naszych sąsiadów to jest w euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesmare 25.02.2019 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) Ceny sie nie dowiedziałem. Nie mają takich elementów do składania. Każdy proponował coś do zrobienia. A pierwszy z Legi podał mi cene w dziesiątkach tysiecy. Coś znalazłem u Niemców, ale ceny są srogie też ...https://www.draht-driller.de/seite/rankanlage_rankprofile.php Edytowane 25 Lutego 2019 przez Wiesmare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 27.02.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Wygląda jak zbrojenie budowlane tylko lepszej jakosci, można poszukać na jakimś składzie, nawet na olx można znaleść, albo przyjrzeć się koszom gabionowym (takim do wypełniania kamieniami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts