jachunszeper 26.02.2019 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów, Zastanawiam się czy warto zainwestować około 100tyś zł w działkę budowlaną którą po zakupie trzymałbym 10-15 lat (w zależności od ceny). Jestem zainteresowany zakupem gruntów, bo wydaje mi się że po zakupie, taka inwestycja nie wymaga sporo opieki- szukam inwestycji wymagającej małego nakładu czasu. Czy taka inwestycja się opłaca w 2019r? Jakie inne inwestycje są warte rozpatrzenia? Poza rzeczami które należy sprawdzić przy zakupie każdej nieruchomości, na co jeszcze warto zwrócić uwagę? Dodam jeszcze że interesują mnie okolice Rybnika, Woj. Śląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 26.02.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Wszyscy najbogatsi milionerzy inwestują w nieruchomości. Więc, coś w tym musi być. Tylko, żeby nie wtopić (że np. przekwalifikują Ci z budowlanki pod wieżowce na użytek zielony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts