d7d 12.03.2019 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Nie traktuj to jako ataku ale mam wrażenie że pracujesz w tym fachu jako kierowca lub co dopiero zacząłeś przygodę w tej branży. Kieruję się logiką gdzie w Panskiej wypowiedzi jej nie widze. Chociaz Polska do dziwny kraj ludzi i paradoksów, jakby co przepraszam. Pomyślałeś zanim powyższe napisałeś ? Przeczytałeś co kupujesz i pomyślałeś zanim kupiłeś? "Nie traktuj to jako ataku ...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość marcinek310 15.03.2019 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Polityka mnie nie interesuje wszedłem na forum budowlane. Uprawiać politykę można gdzie indziej a jak interesują Panią kabarety to na TVN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość marcinek310 15.03.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Kończę temat bo rozmowa z Panią/Panem nie ma już sensu ,skala profesjonalizmu to dobre 3/10 . Żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.03.2019 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Proponowałem aby marcinek310 podzielił się z nami wiedzą, którą nabył u osób kolokwialnie mówiąc zorientowanych w temacie Odpowiedział: jak najbardziej, ale to potrwa. Potrwać to może oczekiwanie na skutki prawne, wiedzą można podzielić sie natychmiast. O ile się chce. Minęło dni dziesięć, a my dalej jesteśmy trzymani w ciemnocie . Czy to tak trwa mać? Może ma trwać? Chyba ktoś nie lubi się dzielić wiedzą tajemną. Może nie jesteśmy godni dostąpić wtajemniczenia w niuanse ustawy UoGN, ustawy o KWiH oraz kilku innych o których zwykły szofer nie może mieć pojęcia? Edytowane 16 Marca 2019 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts