morzechowski 03.03.2019 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Drodzy forumowicze, Buduję dom pod Warszawą. Rozważam zakup całoroczngo jacuzzi ogrodowego. Jest wielu producentów którzy oferują takie produkty. Czterech producentów, których wyklikałem w Google: Sundance, Hotspring, Wellis, Hydropool. Wiem już, że cena takiej wanny z montażem to przedział 30 - 80 tyś zł w zależności od wielkości, jakości i funkcji. Chciałbym używać takiej wanny przez cały rok, a w szczególności jesienią/zimą/wiosną z temperaturą wody ok 35 stopni. Czy ktoś z Was posiada taką wannę i może podzielić się praktycznymi uwagami co do użytkowania i instalacji?Interesuje mnie też jaki jest rzeczywisty koszt utrzymania takiej wanny w ciągu roku, także zimą gdy temperatura utrzymuje się poniżej zera. DziękujęMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oblivion 08.04.2019 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Podpinam się pod temat, też przymierzam się do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 28.04.2020 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Słaby ten post sponsorowany 90zł zimą? Jaką temperaturę wody w jacuzzi utrzymujecie i jaki ma wymiar? Rozumiem, że to bez pompy ciepła, z pompą byłoby 3x taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.03.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) "Jacuzzi" to marka (i nazwa własna) a nie rodzaj urządzenia. Utrzymanie miesięczne ogrodowej wanny z hydromasażem (SPA) zależy od wielu czynników (między innymi od temp zewnętrznej) ... u mnie koszt utrzymania jest niewielki (wanna 5-cio osobowa o pojemności około 1000 litrów). Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2021 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 zalezy od mieszkania na Florydzie zamiast w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.03.2021 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 zalezy od mieszkania na Florydzie zamiast w Polsce? Dlatego napisałem, iż koszty zależą również od temp zewnętrznej ... w klimacie na północy US temperatury są podobne jak w Polsce. Mieszkałem również w Pennsylvania gdzie korzystałem całorocznie ze SPA w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 12.04.2021 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Też podepnę się pod temat. Ciekawe ile może kosztować utrzymanie zimą podczas mrozów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts